Simona Ionescu / Redactor Șef

Comisarul șef Christian Ciocan a făcut-o de oaie. A încălcat legea de șapte ori și a fost pedepsit

Comisarul șef Christian Ciocan a făcut-o de oaie. A încălcat legea de șapte ori și a fost pedepsit
Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, comisarul șef Christian Ciocan a încălcat șapte prevederi legale. Ce consecințe va trage.

A uitat să se comporte așa cum scrie la carte și a izbucnit. Comisarul șef Christian Ciocan a greșit grav și va plăti.

Comisarul șef Christian Ciocan a făcut-o de oaie. A încălcat legea de șapte ori și a fost pedepsit

Și comisarul șef Christian Ciocan e om și poate greși. Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei a intrat cu mașina pe o stradă cu acces interzis. Mai mult, acesta a sărit ca ars atunci când colegii i-au cerut să se legitimeze și până la scandal nu a mai fost decât un pas. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, după un simplu control oamenii legii au constatat că autoturismul nu se încadra în normele de circulație pe drumuri publice.

Avea ITP-ul expirat din 2018

„Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul «Accesul interzis» și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018. De asemenea, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului”, au spus polițiștii.

Și-a jignit colegii

Când a ajuns la secția de poliție, Christian Ciocan nu s-a potolit și a început să se certe cu polițiștii. A spus că mașina este a tatălui său, că se grăbea ca să ajungă la un post de telviziune și că nu cunoștea zona cu străduțele pe care a luat-o. Fără nici un rezultat, pentru că nimeni nu i-a dat dreptate. Mai mult, Ciocan a rămas fără permis pentru că a încălcat legea de șapte ori. Drept urmare, a primit și o amendă de 6000 de lei.

Imaginile cu comisarului șef au ajuns și pe pagina de Facebook a sindicatului Europol. Sindicaliștii au spus că fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei a avut un comportament de cea mai joasă speță. încercând să-i intimideze pe polițiști. Christian Ciocan este director al Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Sursă foto: antena 3, rtv

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre