Simona Ionescu / Redactor Șef

Concluzia anchetei în cazul vedetei de la Hollywood înecate este legată de fiul ei de 4 ani

Concluzia anchetei în cazul vedetei de la Hollywood înecate este legată de fiul ei de 4 ani
Sean Michael Leonard Anderson a împărtășit un mesaj cu urmăritorii săi de pe Instagram, ca omagiu adus fostei sale logodnice. Pe de altă parte, audierea fiului de 4 ani al actriței, le-a conturat anchetatorilor ce s-a întâmplat pe lac în ziua dispariței acriței Naya Rivera.

Big Sean: cuvinte emoționante după moartea fostei logodnice, Naya Rivera

Cântărețul Sean Michael Leonard Anderson a postat o fotografie alb-negru cu Naya Rivera și o fotografie cu ea și fiul său îmbrățișați.

„Odihnește-te în pace Naya, Dumnezeu să îți binecuvânteze sufletul! Îți mulțumesc pentru că ne-ai binecuvântat cu talentul și prezența ta. Ești o eroină! Nu doar pentru că ți-ai salvat fiul, dar și pentru că ai doborât foarte multe bariere și ai ajutat mulți oameni să se simtă mai încrezători, i-ai învățat să stea drepți, să fie mândri și când nu obțineau ce își doreau. Apreciez tot ce s-a întâmplat între noi, pentru că m-ai făcut o persoană mai bună. Încă plâng și sunt șocat, nu pot să cred că asta este real. Mă rog pentru tine și familia ta, știu că veghezi asupra lor și îi protejezi. Odihnește-te în pace, Naya.”

Celebra actriță și rapperul Big Sean au fost logodiți timp de șase luni, din luna aprilie a anului 2013, până la începutul anului 2014.

Dispariția fostei actrițe din Glee și ce presupun polițiștii

Naya Rivera a dispărut pe data de 8 iulie în zona lacului Piru, unde se relaxa alături de fiul ei în vârstă de 4 ani. Aceasta a fost găsită decedată pe 13 iulie.

După audierea micuțului, se presupune că actrița în vârstă de 33 de ani și-a ajutat fiul, pe Josey, să urce înapoi pe puntea bărcii pe care au închiriat-o, după o scufundare în apă, dar nu a reușit să se salveze.

În dimineața când, în sfârșit scafandrii i-au găsit trupul după șase zile de căutări, colegii din serialul Glee au fost în zori pe malul lacului, s-au ținut de mâini și s-au rugat ca Naya să fie găsită. Iar la câteva ore, chiar trupul actriței a fost scos din apă. Toți artiștii au declarat că Dumnezeu i-a auzit și le-au dat-o pe Naya înapoi.

Foto: Instagram

Secretele pentru un pandișpan perfect

Andrea Esca, apariție surpriză. ”Nu sunt un robot, sunt un om”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre