Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii Andreei Esca, firi complet diferite. Care credeți că i-a dat cele mai mari bătăi de cap

Copiii Andreei Esca, firi complet diferite. Care credeți că i-a dat cele mai mari bătăi de cap
Alexia și Aris Eram fac spectacol oriunde s-ar duce, spre mândria părinților. Fiica Andreei Esca își adoră fratele și a povestit și ajutorul pe care i-a oferit în copilărie.

Alexia Eram a povestit cum a fost perioada școlii pentru cei doi frați. În timp ce Aris, fiul Andreei Esca, prindea totul din zbor, ea trebuie să se transforme uneori într-o „tocilară”.

„Obișnuiam să joc rolul de mamă în copilărie”

Alexia Eram a mărturisit într-o emisiune tv că i-a plăcut mult filozofia și sportul când era la școală. „Și româna, care era opțională pentru noi care am făcut școala franceză, de la grădiniță la liceu. Dar obișnuiam să joc și rolul de mamă”, a spus fiica Andreei Esca când și-a amintit că avea un cărucior pe care îl tot plimba.

În ceea ce privește timpul alocat învățatului, Alexia recunoaște că „Aris e inteligent și nu trebuia să învețe mult și eu eram copilul tocilar”. Tot în emisiunea tv, Alexia a spus și ce dorință are de la o vreme: „Un câine șoricar, am auzit că e deștept și iubitor”.

„Se târa de zici că-l duceam la orfelinat”

Cum erau Alexia și Aris Eram în copilărie

Foarte sociabilă, Alexia a recunoscut și că prima dată când a fost dusă la grădiniță nu a plâns, nu s-a speriat, iar când a venit ora când mama a venit să o ia acasă, fetița n-a vrut să meargă. „I-am făcut cu mâna de la distanță și i-am zis: Vino mai târziu puțin!”, a spus tânăra amuzată.

„Aris plânge, el vrea să doarmă la el acasă”

La polul opus s-a situat Aris, care plângea ori de câte ori era dus la grădiniță. „Mama, nu vreau la grădiniță. Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc? Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?”.

Se târa, de ziceai că îl las la orfelinat. Să meargă la vreun copil, cu chiu cu vai voia la câte un copil. Și seara știam, cum se întuneca îmi dădea telefon mama copilului: „Aris plânge, el vrea să doarmă acasă”. Și îmi spunea „Oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu”, a declarat Andreea Esca cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre