Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!

Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!
Margherita și Fulgy sunt pe drumul cel bun. Se pare că celor doi copii ai Clejanilor le-a venit mintea la cap și s-au pus pe făcut bani.

Sunt alături unul de celălalt în cele mai grele momente și se iubesc necondiționat. Ce pun la cale acum Margherita și Fulgy.

Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!

Viorica și Ioniță de la Clejani pot răsufla ușurați. După ce au trecut prin probleme mari cu cei doi copii, se pare că acum lucrurile s-au liniștit. Marga și Fulgy sunt mai tot timpul împreună și recent au ieșit la un restaurant de fițe, unde tânărului i-a venit în cap o idee genială.

El a pus-o pe sora sa să accepte câteva provocări de-ale fanilor. Drept urmare, Marga a răspuns cu da și nu la câteva întrebări pe care nu le știa. Întrebările au fost alese bineînțeles de Fulgy, cei doi s-au distrat pe cinste, iar fiul Clejanilor a urcat totul pe contul de socializare.

Fulgy i-a călcat pe urme Margheritei

Recent, Fulgy a declarat că s-a făcut băiat de casă și le-a spus prietenilor săi din online ce are de gând să facă în viitor. Printre altele, acesta a postat și o fotografie în care poartă un tricou inscripţionat cu sigla „Don Moft”. Mai mult, acesta a anunța că va scoate prima sa colecție, care poartă denumirea de Colecția Moft.

„Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită”

„Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a mărturisit Fulgy, potrivit Fanatik.

Sursă foto: instagram, spynews

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre