Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caciuc nu reușete să o înfrângă pe Anamaria Prodan. Dacă amanta dictează, Reghecampf încasează

Corina Caciuc nu reușete să o înfrângă pe Anamaria Prodan. Dacă amanta dictează, Reghecampf încasează
Laurențiu Reghecampf e cu nervii în pioneze. A vrut să o pună la punct pe fosta soție, dar nu i-a ieșit.

Reghecampf i-a deschis dosar Anamariei Prodan cu ceva timp în urmă solicitând să nu i se mai permită să vorbească public despre el și relația cu amanta Corina.

Laurențiu Reghecampf a primit primă palmă de la justiție

Laurențiu Reghecampf a pierdut în fața Anamariei Prodan. E vorba de dosarul în care antrenorul Craiovei a solicitat ca fostei soții să i se interzică să mai vorbească public despre el și despre relația pe care o are cu amanta Corina Caciuc.

Ba mai mult, să retragă din presa scrisă, televiziune dar și pe toate rețelele de socializare toate postările și respectiv articolele despre care Reghe spunea că sunt defăimătoare la adresa lui și a iubitei sale. Instanța a respins acțiunea ca fiind nefondată, pentru a doua oară. În decembrie anul trecut, antrenorului i s-a mai respins o ordonanță în care cerea același lucru.

„Cât de mic poate să fie acest bărbat!”

„Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă.

Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!“, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus, atunci. Anamaria Prodan și Reghecampf vor avea primul proces în luna aprilie, în procesul de divorț la Judecătoria Buftea.

Afacerista e îndrăgostită

Recent, în cadrul podcast-ului Fiță cu Adiță, blonda a aruncat bomba, după ce a afirmat că e îndrăgostită de un afacerist din Emiratele Arabe, care e dintr-o altă lume. “Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Îmi plac bărbații foarte demni. Nu este roman.

Eu până nu divorțez, nu o să mă afișez vreodată cu cineva sau o să spun că sunt gravidă. Eu nu pot. Da, îmi place de cineva. Îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se pronunță divorțul. (…) Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit cu capul chiar și atunci când inima a luat foc. Este dintr-o altă lume. O lume foarte sus, cu niște reguli aparte. Dar e bărbat, așa cum trebuie să fie un bărbat”, a mărturisit vedta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre