Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel de la „Insula iubirii”, pus la colț de ispita Loredana. Iustina o să fie distrusă

Cornel de la „Insula iubirii”, pus la colț de ispita Loredana. Iustina o să fie distrusă
După circul pe care Cornel Luchian l-a făcut la „Insula iubirii”, păreau că lucrurile s-au liniștit. S-a căsătorit cu Iustina Loghin și așteaptă un copil. Ce spune ispita Loredana nu o să-i cadă bine viitoarei mămici.

Numele lui Cornel de la „Insula iubirii” e și acum pe buzele tuturor, ca și replicile actualei sale, soții, Iustina. Deși așteaptă un copil cu femeia vieții sale pe care a luat-o de nevastă, bărbatul pare că nu s-a cumințit. L-a dat de gol ispita Loredana

Ispita Loredana nu își dorește să fie asociată cu el

La finalul emisiunii „Insula iubirii”, Cornel a aflat de la Iustina că e însărcinată și lucrurile au luat o altă întorsătură. Cei doi au plecat acasă împreună și au făcut nuntă mare, la care au fost invitați, bineînțeles, colegii de competiție.

Toată lumea credea că s-a făcut bărbat de casă, acum însă ispita Loredana alături de care Cornel a petrecut momente de neuitat în Thailanda, vine cu o declarație bombă.

Nici n-a ieșit bine din competiție că soțul Iustinei i-a trimis un follow Loredanei pe Instagram. Aceasta însă nu l-a băgat în seamă din două motive. Nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui Cornel, pe de o parte și faptul că se gândește la Iustina, pe de altă parte.

„Din respect pentru ea, am considerat că nu este ok să accept”

Ispita Loredana l-a dat de gol pe Cornel

În interviul de după emisiunea „Insula iubirii”, ispita Loredana Martin a spus că nu va mai ține legătura cu Cornel, „din respect pentru Iustina, pentru că am știut că deja îi provocasem niște sentimente”.

Tânăra a mărturisit că a vrut să evita orice asociere între ea și Cornel, pentru că „a fost suficient cât a fost pe insulă și acum este vorba doar despre ei. Eu nu mai trebuia să fiu în ecuația lor și de aia am refuzat să dau accept”.

„Am ajutat-o să fie o doamnă, i-am dat importanță”

Antreprenor în domeniul construcțiilor, Cornel a fost căsătorit timp de nouă ani și are patru copii din prima relație.

„Am încercat să fac din ea o femeie, i-am oferit tot ce și-ar fi putut dori. Am ajutat-o să fie o doamnă, i-am dat importanță, am băgat-o în societate, i-am oferit tot ce își putea dori de la viață”, a spus Cornel despre Iustina în timpul emisiunii „Insula iubirii”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri