Simona Ionescu / Redactor Șef

Ispita Alin i-a spus lui Dorian Popa toate secretele de la „Insula iubirii”. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Ispita Alin i-a spus lui Dorian Popa toate secretele de la „Insula iubirii”. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise
Dorian Popa a stat la povești cu ispita Alin de la „Insula iubirii” și s-au aflat secrete necunoscute de nici un fan până acum.

Unul dintre cei mai doriți bărbați de la Insula iubirii, ispita Alin de la „Insula iubirii” și-a dat jos masca și a vorbit cu Dorian Popa în blogul său despre cine este el cu adevărat.

„Sunt asociat cu ceea ce am făcut în emisiune”

La vârsta de 31 de ani, Alin Simoiu este un bărbat care știe ce vrea de la viață. A înțeles cum sunt femeile, le-a testat fidelitatea, dar este mâhnit că lumea îl confundă în viața de zi cu zi cu ispita. „Sunt asociat cu ceea ce am făcut în emisiune, ei nu înțeleg că eu am vrut să intru în rolul de ispită așa cum scrie la carte.

Dar am avut multe dezavantaje din acest motiv”, a spus bărbatul. Dorian Popa spune că l-a cunoscut pe Alin printr-o cunoștință comună, un arhitect și îl consideră „cea mai lucidă, rapidă și perspicace minte dintre ispitele de până acum alături de care a participat și el”.

Ce acuzații i s-au adus lui Alin

Ispita spune că au fost aruncate multe acuzații pe umerii lui, de la faptul că „a încercat să o ispitească pe Iustina” până la momentul în care s-a crezut că „m-am băgat peste Marcel”. „Eu nu m-a băgat peste Marcel. Nu am plecat de acasă cu gândul să mă îndrăgostesc.

Se poate întâmpla, desigur… Chiar și ispită fiind, nu m-am putut apropia de Iustina din cauza acțiunilor sale. Am și eu o limită… până acolo. (…) În ceea ce privește situația cu Marcel, când am văzut că Maria vine către mine, am încercat să discut cu el să-i explic că acolo nu este jocul nostru, ci alegerea lor. Dar era prea târziu pentru el, era implicat emoțional.

„Dacă te îndrăgostești, nu spune nimeni să te oprești”

Mi-a spus că ține la ea și o iubește. Iar eu nu puteam să o resping să-i spun du-te la Marcel, pentru că ea nu-și dorea asta. (…) Dacă te îndrăgostești, nu spune nimeni să te oprești. Cum s-a întâmplat cu mine anul trecut, când m-am atașat de Bianca.

N-a fost nimic greșit, publicul m-a iubit, dar totuși acolo suntem într-un rol și dacă nu reușim să creăm conexiuni reale, nu putem să ne facem rolul”, i-a mărturisit Alin lui Dorian Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre