Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Palade își trăiește bătrânețea sub zodia necazurilor. El e înjurat ca la ușa cortului, iar fiica lui a fost aruncată în stradă

Cornel Palade își trăiește bătrânețea sub zodia necazurilor. El e înjurat ca la ușa cortului, iar fiica lui a fost aruncată în stradă

Imaginile cu Cornel Palade, înjurat și jignit ca la ușa cortului de Bia Khalifa în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au devenit virale. Gesturile revoltătoare difuzate în emisiunea de la PRO TV sunt cireașa de pe tortul amar din care „gustă” marele actor de ceva timp.

Discuțiile aprinse dintre Palade și Kalifa au avut loc înainte ca actorul să fie eliminat din junglă. „Du-te-n… Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos. Spune în p… mea tot subiectul. Nu mai manipula că nu te crede nici dracu. Nu trebuie să îți dau ție explicații, nu tu m-ai crescut. Când vorbesc eu trebuie să taci. Dă-te în p… mea!. Eu nu merit să vorbească cineva în numele meu. Nu vreau să se mintă. Sunt singura persoană care recunoaște că ești fake”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

„Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă”, i-a dat replică actorul. „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și nu se face în civilizație așa. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Recunoști că nu ai minte? E o mizerie fără margini”.

Recent, fiica lui Cornel Palade a trecut și ea prin momente de umilință

Ada, fiica lui Cornel Palade, a trecut prin clipe greu de imaginat în capitala Angliei, acolo unde s-a mutat în urmă cu trei ani. Tânăra s-a trezit în inima Londrei cu bagajele în stradă.

Fiica actorului Cornel Palade se mutase din România tocmai pentru a avea o viață mai bună, departe de ceea ce numește „mediul unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii”.

Ada Palade a povestit, într-o postare pe Facebook, cum a fost posibil să fie trădată chiar de prietenii cu care pornise pe noul drum. De trei ani, locuia la Londra alături de oamenii în care credea că poate avea toată baza. Ceea ce s-a întâmplat însă, i-a demonstrat exact contrariul. Tânăra susține că mai important pentru ei decât orice altceva ar fi fost chiria.

„Mi-am lăsat familia pentru visul meu”

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria”, a scris Ada Palade pe Facebook.

Fiica lui actorului Cornel Palade nu ar fi crezut că pentru prietenii săi contează mai mult aspectul financiar. Dar, se pare că s-a înșelat, din moment ce dintr-odată nu a mai avut unde să locuiască. Ada a povestit cum, fără să fie anunțată, a fost adtă afară din casa unde stătea, fiind nevoită să treacă prin clipe foarte grele. Tânăra susține că pritenii săi au profitat de bunătatea ei.

„Am fost dată afară pe străzi”

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun.”, a explicat Ada pe rețelele de socializare.

În aceeași postare, tânăra mai spune și de ce a lăsat totul în urmă în România și a ales să ia viața de la capăt în Alglia. „Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta”, a mai scris Ada Palade.

De ce nu mai apare Cornel Palade pe scenă alături de Romică Țociu

Din cauza faptului că nu au mai urcat pe scenă împreună și chiar au acceptat diverse contracte pe cont propriu, lumea s-a grăbit să deducă faptul că Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat. Totodată, Țociu a explicat în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai, că între ei există o prietenie indistructibilă, clădită pe principii sănătoase:

„Cea mai cruntă ceartă cu Cornel Palade…nu știu dacă pot să-i spun cruntă. Noi după ce terminam spectacolul la Teatrul Constantin Tănase, îl terminam pe la 8:30-9:00, mergeam jos, pentru că acolo exista un bar cu biliard. Și ne apucam să jucăm biliard. Eu din fire sunt mai fentagiu, adică nu țineam scorul, mai băgam bile când nu era atent, dar moldoveanul mereu ținea minte. Jucam până la 5 dimineața, iar la 5 plecam pe Calea Victoriei certându-ne: <să-mi uiți telefonul, să nu te mai prind că mă mai suni. Mâine nu vin la spectacol. Ești ultimul moldovean. Tu vorbești, băi, oleanule!> Se uitau măturătorii la noi și nu știau despre ce e vorba. În schimb, seara ne împăcam. Microfonul de la Tănase (nr. Teatrul Constantin Tănase) vine pe mijloc și stăteam unul lângă altul și nu ne vorbeam. Totul de la biliard.

Nu ne-am certat niciodată de la bani pentru că am vorbit de la început. Tot ce se face, se împarte. Indiferent fiecare ce muncă face. Ăla că aduce spectacolul, ăla că scrie texte, ăla că îl concepe. Niciodată nu ne-am certat de la nimic.”, a explicat Romică Țociu despre prietenia de o viață cu Cornel Palate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre