Simona Ionescu / Redactor Șef

Costi Ioniță a dat lovitura pe piața muzicală americană. Nu cu o manea!

Costi Ioniță a dat lovitura pe piața muzicală americană. Nu cu o manea!
După hitul cu Loredana, Costi Ioniţă dă din nou lovitura. Și de data aceasta o dă peste ocean. E super tare ce reușește să facă.

Unii ar crede că e în stare să facă asta doar cu manele, dar Costi Ioniță a dat lovitura pe piața muzicală americană. Talent înnăscut, el reuşeşte să fie unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi producători muzicali români.

Zilele trecute a dat lovitura în trendingul românesc cu melodia „Fericire”, interpretată de Loredana Groza alături de 10 dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România.

După ce și-a frecat mâinile cu satisfacția succesului că melodia e numărul 1 în tendințe de vreo după săptămâni,  iată că din nou, Costi Ioniţă face senzaţie. El a mai produs o nouă piesă care l-a clasat în topurile muzicale. De data aceasta, în topurile internaționale.

Costi Ioniță a dat lovitura pe piața muzicală americană

Costi Ioniță și-a arătat din nou talentul şi a compus o melodie care deja a ajuns hit internațional. Este vorba despre melodia „Go Down Deh”, pe care Costi Ioniță a realizat-o alături de Shaggy pentru Spice și Sean Paul.

Piesa a fost recent postată pe YouTube şi are deja 2 milioane de vizualizări. Melodia este foarte apreciată pe nișa ei muzicală şi a strâns o mulțime de comentarii și reacții pozitive ale oamenilor din întreaga lume.

„Legendar”, „Nu mă așteptam la asta!”, ”Ai încredere în mine, vor primi Grammy pentru asta” – sunt câteva dintre mesajele străinilor. Nici românii nu se lasă mai prejos. „Costi Ioniță face cele mai bune melodii vreodată. Costi Forța! România te iubește”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauţii care îl apreciază pe Costi Ioniţă.

Fostul component al trupei Valahia, a lucrat și în trecut cu mai mulţi producători americani, printre care Shaggy, Pitbull sau Bob Sinclair.

Sursa foto: Instagram

Geniul român care a făcut chipul lui Iisus din Rio de Janeiro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre