Simona Ionescu / Redactor Șef

Costi Ioniță vrea să fie bărbat adevărat. Nu o broască cu buletin. Video

Costi Ioniță vrea să fie bărbat adevărat. Nu o broască cu buletin. Video
Costi Ioniță a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut că mulți fani de sex masculin, i-au propus un lucru la care niciodată nu s-ar fi gândit. Artistul le-a explicat că va rămâne un bărbat adevărat.

Costi Ioniță a fost și va rămâne un bărbat adevărat, indiferent ce vor spune unii și alții. Dar ca fanii să îi ceară așa ceva, nu i-ar fi dat prin cap.

Într-un video distribuit pe contul său de socializare, Costi Ioniță le-a explicat domnilor care i-au sugerat să-și dea jos părul de pe piept, că niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Artistul consideră că „dacă vrei să fii bărbat adevărat și nu o broască cu buletin, lasă-ți părul pe piept. Fortzaaa”.

„Pesemne că femeile simt masculinitatea, simt un bărbat adevărat”

„Fraților, observ în comentarii că cei care doresc să-mi dau eu jos părul de pe piept, majoritatea sunt bărbați și băieți. Adică să devin și eu o broască cu buletin, la fel ca ei. Pe când fetele, femeile, nu scriu așa ceva. Pesemne că femeile simt masculinitatea, simt un bărbat adevărat, își doresc un bărbat care să nu fie efeminat, să aibă tendințe masculine”, a povestit celebrul cântăreț.

„Dacă vrei să fii bărbat adevărat și să nu fii broască cu buletin, ține-ți părul pe piept”

Costi Ioniță, despre efeminarea bărbatului în străinătate

Pe de altă parte, Costi Ioniță susține că a văzut la nivel mondial o efeminare a bărbatului și nu este de acord cu acest lucru. Însă artistul consideră că e nevoie ca lucrurile să fie echilibrate. „Pe când băieții, e jale. Observ la nivel mondial o gheizare de asta, nu știu dacă e corect cuvântul, o efeminare. Asta e. Nici o problemă, n-am nimic cu omuleții aceștia. E o intimitate și are dreptul fiecare la intimitate. Dar trebuie să existe un echilibru. Așadar, dau un sfat. Dacă vrei să fii bărbat adevărat și să nu fii broască cu buletin, ține-ți părul pe piept”, a fost mesajul lui Costi Ioniță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre