Simona Ionescu / Redactor Șef

Costume pentru Halloween. Vedetele, sursă de inspirație în 2022

Costume pentru Halloween. Vedetele, sursă de inspirație în 2022
Cu o creștere de 408% a căutărilor pe Google, a fost identificat cel mai popular costum de Halloween din acest an. Veți fi surprinși să aflați despre ce este vorba.

Vogue.fr citează o cercetare făcută de un cunoscut brand de lenjerie care a vrut să vadă ce costum de Halloween se pregătesc să achiziționeze fanii adulți ai sărbătorii.  Reprezentanții brandului au fost ei înșiși șocați să descopere vedeta în ținuta căreia speră să se deghizeze mai toată lumea în seara de 30 octombrie.

Câștigătoarea detașată c căutărilor este Shania Twain. Vedeta muzicii country din anii ’90, cunoscută mai ales pentru cum a dansat pe ritmul hitului său „Man! I Feel Like a Woman!” a ajuns în fruntea listei celor mai căutate costume de Halloween ale celebrităților din acest an, potrivit cercetării citate.  Cu o creștere de +408% în căutările pe Google, ea este urmată îndeaproape de The Weeknd și de Anna Delvey, șmechera din New York care a primit propriul serial pe Netflix, la începutul acestui an.

De la Joker, interpretat cu brio de Joaquin Phoenix, la Jack Torrance din „The Shining”, la Michael Myers din „Noaptea măștilor”, iată și alte idei de costume înfricoșătoare pentru a sărbători Halloween-ul cu stil.

Popularitatea Shaniei Twain este în creștere

Lumea se întreabă, pe drept cuvânt, de unde a apărut popularitatea bruscă a Shaniei Twain? Se pare că vedeta și-a sporit popularitatea prin faptul că s-a alăturat lui Harry Styles pe scena festivalului Coachella din acest an. În plus, față de costumul flatant pe care îl poartă în „Man! I Feel Like a Woman!”, look-ul ei complet în print leopard din videoclipul de succes „That Don’t Impress Me Much” se regăsește și el printre cele mai copiate ținute în noaptea de Halloween.

În plus, documentarul recent al cântăreței, de pe Netflix, „Not Just A Girl”, care surprinde imagini cu megastarul country în Londra, în timp ce lucrează la cel de-al șaselea album al său, a readus-o încă o dată în fața publicului. Amintim că, la apogeul faimei sale, în 2003, vedeta a fost mușcată de o căpușă și a contractat boala Lyme. Aceasta i-a provocat leziuni la corzile vocale care au împiedicat-o să cânte timp de aproape un deceniu. Și-a revenit abia după o operație complicată, reapărând pe scenă în 2012.

Cele mai căutate costume de Halloween inspirate de vedete din acest an

Shania Twain: creștere de 408% a numărului de căutări

The Weeknd: Creștere cu 222% a numărului de căutări

Anna Delvey: creștere de 191% a numărului de căutări

Avril Lavigne: creștere de 184% a numărului de căutări

Selena Gomez: creștere de 171% a numărului de căutări

Tommy Lee: creștere de 156% a numărului de căutări

Travis Barker: creștere de 143% a numărului de căutări

Ellen Degeneres: creștere a numărului de căutări cu 133

Dolly Parton: creștere de 125% a numărului de căutări

Lady Gaga: creștere de 124% a căutărilor

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre