Simona Ionescu / Redactor Șef

Cove are mari probleme la teatrul unde e director. „Sunt între ciocan și nicovală”

Cove are mari probleme la teatrul unde e director. „Sunt între ciocan și nicovală”
Simpaticului Cove nu îi merg treburile așa cum și-ar dori. Ceva nu funcționează cum ar trebui.

De când a plecat de la Pro Tv, postul de televiziune care l-a făcut vedetă, Cove nu e fericit. În plus, pandemia i-a stricat toate planurile.

Cove are mari probleme la teatrul unde e director. „Sunt între ciocan și nicovală”

Când Gabriel Coveșeanu, alias Cove a anunțat că va pleca de la ProTV toată lumea a fost șocată. Ulterior, acesta a explicat că motivul pentru care a renunțat la matinalul pe care l-a moderat a fost programul extrem de încărcat. Părea că viața vedetei s-a liniștit, însă nu e deloc așa, Cove trecând printr-o perioadă nu tocmai plăcută, ca urmare a restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus.

„Numai director de teatru să nu fii în perioada asta! Trebuie să știi să împaci pe toată lumea!”

Situația delicată este legată de gestionarea Teatrului pentru copii Ion Creangă din București, al cărui manager este din 2019. Pentru că el încearcă să țină instituția deschisă și să respecte cât mai bine măsurile sanitare. Doar că îi este foarte greu. „Numai director de teatru să nu fii în perioada asta! Trebuie să știi să împaci pe toată lumea! Așteptăm ultimele norme în baza cărora ar trebui să încercăm să ne continuăm activitatea.

Instituțiile de spectacol sunt foarte afectate, din nou, odată cu creșterea ratei de infectare din ultimele săptămâni. Vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică și să menținem teatrul deschis și să respectăm normele sanitare impuse. Ca atare, adulții trebuie să aibă certificat verde, care să le certifice faptul că s-au vaccinat.

Sau un act prin care să demonstreze că au trecut prin boală. Pe când, la copii nu e necesar. E vorba despre copii până la 12 ani, adică exact segmentul de public căruia noi ne adresăm în primul rând!”, a afirmat Cove, pentru Impact.

Întâmpină probleme și din cauza unor colegi

Provocările vin și din partea unor colegi care nu sunt de acord cu deciziile autorităților, ceea ce l-a făcut să se simtă între „ciocan și nicovală”, întrucât încearcă să găsească calea de mijloc.

„Și la noi părerile sunt împărțite. Ca mai peste tot, auzi și una, și alta, și așa, și pe dincolo. Sunt colegi de-ai mei care susțin că activitatea teatrului ar trebui suspendată în actuala situație, de fapt. Alții, dimpotrivă, susțin contrariul. Așa că managementul trebuie să găsească o cale de mijloc, să împace pe toată lumea. Și vă asigur, nu e deloc simplu!”, a mai spus Cove.

Sursă foto: dcnews, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre