Simona Ionescu / Redactor Șef

Creatorul rochiei lui Marylin Monroe o face praf pe Kim Kardashian. Diva era la un pas să o distrugă

Creatorul rochiei lui Marylin Monroe o face praf pe Kim Kardashian. Diva era la un pas să o distrugă
Kim Kardashian a făcut istorie la Met Gala 2022 după ce a apărut îmbrăcată în rochia purtată de Marilyn Monroe în celebrul moment în care i-a cântat lui J.K. Kennedy „Happy Birthday, mr. President!”.  

Rochia a fost concepută special pentru celebra actriță, cu zeci de ani în urmă, iar recent a fost tranzacționată pentru incredibila sumă de 5 milioane de dolari.

Bob Mackie, creatorul celebrei rochii o critică aspru pe Kim Kardashian pentru că a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022. Designerul în vârstă de 82 de ani a creat faimoasa ținută împreună cu Jean Louis, special pentru diva Monroe. Bob a desenat schița pentru creația originală în 1962, când lucra ca asistent al lui Jean Louis.

Kim Kardashian a fpcut foamea ca să încapă în rochia lui Marilyn, dar tot nu a reușit complet

După ce Marilyn a purtat rochia când i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy, nimeni nu a mai îmbrăcat-o. e adevărat, ar fi fost și greu, având în vedere silueta minionă și subțire a actriței. Ca să încapă în rochie, Kim Kardashian a ținut săptămâni întregi o drastică cură de slăbire, care i-a redus greutatea cu 8 kilograme.

Dar chiar și așa, nu a încăput cum se cuvine în rochie. Practic, posteriorul nu a permis închiderea rochiei la spate. Ca atare, pentru parcurgerea covorului roșu de la Met Gala 2022, Kim a completat ținuta cu un șal de blană albă care îi acoperea partea de spate unde rochia a trebuit lăsată descheiată.

Pe durata galei, Kim a purtat o replică a rochiei

Așa cum am mai scris, vedeta a petrecut în rochie  mai puțin de o oră. Ulterior, ea s-a schimbat într-o alta, copie identică, dar croită pe măsurile ei.

A fost, în primul rând, o măsură de precauție pentru a nu se distruge prețioasa rochie.

„Consider că a fost o mare greșeală”, a declarat Bob Mackie pentru Entertainment Weekly. „Marilyn a fost o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă. Nimeni nu poza ca ea. Și rochia s-a făcut pentru ea. A fost concepută special pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să poarte acea rochie.”

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre