Simona Ionescu / Redactor Șef

Crește miza în lupta secolului, dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg. Se vor bate în cușcă pentru acest premiu

Crește miza în lupta secolului, dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg. Se vor bate în cușcă pentru acest premiu
Lupta secolului dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg se apropie de momentul ei. Elon Musk a declarat într-o postare pe o rețea de socializare că lupta în cușcă pe care și-a propus-o cu Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, condusă de Musk și cunoscută anterior sub numele de Twitter. Iar acum a mărit miza.

Așa cum vă amintiți, cei doi moguli din social media s-au provocat reciproc la un meci de arte marțiale mixte, în cușcă, în Las Vegas încă din luna iunie. „Lupta dintre Zuck și Musk va fi transmisă în direct pe X (n. fostul Twitter). Toate încasările vor merge în scopuri caritabile pentru veterani”, a declarat Musk într-o postare pe X duminică, fără a da alte detalii.

Anterior, tot duminică, Musk declarase pe X că „a ridicat greutăți pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu a prea avut timp să se antreneze, așa a luat măsuri, pentru a fi pregătit în vederea confruntării numite de internauți lupta secolului.  Spre deosebire de rivalul ales, Zuckerberg este practicant jiujitsu. Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este rostul luptei, Musk a răspuns spunând: „Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul”.

Crește miza în lupta secolului dintre Elon Musk și mark Zuckerberg

Elon Musk  a anunțat, tot prin intermediul rețelei sociale pe care o conduce că ridică miza jocului. El îl așteaptă în cușcă pe rivalul său de la Meta. Și e gata să pună în joc un premiu foarte important. Ca să facă și mai palpitantă confruntarea, CEO-ul X a decis să renunțe la funcția sa.

Postarea lui Elon Musk pe rețeaua sa, X, a rămas încă fără replică din partea rivalului Mark Zuckerberg

„Propun o înțelegere pentru Zuck. Dacă vei câștiga, vei fi CEO al X pentru o zi. Dacă eu câștig, voi fi CEO al Meta pentru o zi. Cineva să-i trimită asta, să mă anunțe ce zice, mulțumesc”, a scris Elon Musk în postarea sa. Până în momentul redactării acestui articol, CEO-ul și fondatorul Meta nu a răspuns provocării venite din partea lui Elon Musk, pe niciuna din rețelele de socializare ale lor.

Când vor lupta cei doi moguli media

Luni, Elon Musk a avut o veste mai puțin fericită pentru milioanele de fani care așteaptă cu sufleul la gură confruntarea cu Mark Zuckerberg. Se pare că acesta are probleme de sănătate, așa că nu poate avansa o dată la care va fi apt pentru lupta secolului. „Data exactă încă este în aer. Îmi fac un RMN la gât și partea de sus a spatelui”, a scris Musk pe Twitter luni dimineața, răspunzând la o postare despre faptul că Mark Zuckerberg așteaptă din partea lui să stabilească data confruntării.

„S-ar putea să am nevoie de o operație înainte ca această luptă să poată avea loc. Voi ști săptămâna aceasta”, a mai scris Elon Musk pe X, platforma social media pe care a cumpărat-o în octombrie 2022 și pe care a redenumit-o recent.

Sursa foto: Instagram, X

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre