Simona Ionescu / Redactor Șef

Crima din Grădina Botanică. S-a aflat acum: niște femei au asistat la moartea Melisei

Crima din Grădina Botanică. S-a aflat acum: niște femei au asistat la moartea Melisei
A trecut o lună de la moartea Melisei, tânăra ucisă de un băiat gelos în Grădina Botanică din Craiova. Mama fetei a transmis un mesaj cutremurător din care a ieșit la iveală ceva groazic.

Abia acum s-a aflat că niște femei au asistat la moartea Melisei, însă cele care au văzut crima din Grădina Botanică nu au intervenit.  Mama tinerei ucise va regreta toată viața ei că nu i-a arătat fiicei cum sunt oamenii de fapt: nepăsători!

La o lună de la moartea tinerei, mama Melisei a transmis un mesaj emoționant. Fiica ei a fost un erou pe pământ, reușind să sune la 112, și să salveze viața prietenului ei. E sigură că acum, fiica ei e un înger, în Rai.

„Te-ai apărat cu mâinile goale și ai reușit să fugi ca să chemi ajutoare. Ai mers pe picioare în fața unor martore care nu au făcut decât să te privească cum te clatini, plină de sânge și încercai să explici la telefon cu gura crăpată calvarul prin care treci. Ai căzut, singură fiind, pe cimentul acela fierbinte, în plina zi, cu rănile adânci, ca un animal sacrificat. Fără o armă, fără o mângâiere! Mereu ai fost o curajoasă, iubita mea! Acum ești un EROU pe pământ și un ÎNGER blând în Rai! Te iubesc, copilul meu drag!”, este mesajul postat de mama Melisei.

Niște femei au asistat la moartea Melisei

Mama și-a cerut scuze fiicei sale decedate că nu i-a arătat cum este viața cu adevărat, cum sunt oamenii. Reamintim că Emanuel Bădică, 19 ani și prietena lui, Melisa Lungu, în vârstă de 14 ani, au fost înjunghiați în timp ce se plimbau în Grădina Botanică din Craiova, în data de 27 iunie.

Atacul a fost comis de un elev la Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din același oraș, fiu de polițist dintr-o comună din Dolj. Melisa, care era absolventă a Colegiului Național Pedagogic din Craiova și tocmai susținuse Evaluarea Națională, nu a supraviețuit atacului, murind în urma rănilor. Ea a reușit să îi salveze viața prietenului ei, Emanuel, apelând Serviciul Unic de Urgențe, 112. Din păcate, medicul și echipajul SMURD nu au mai putut salva fata înjunghiată de mai multe ori de cadetul Mario Fojică, în vârstă de 17 ani.

Mama își cere iertare: „Iartă-mă, copilul meu, că nu te-am învățat…”

La o lună de la atac, mama tinerei de la 14 ani se consideră vinovată că nu și-a apărat fiica și că nu i-a spus că există oameni răi. „Iartă-mă, copilul meu, că nu te-am învățat că afară poate fi ca-n junglă, iar oamenii atacă asemeni unor animale de pradă! Iartă-ma, Melu, că nu te-am învățat că poți fi atacată în plina zi, chiar dacă fiara nu caută hrană! Iartă-mă că nu te-am învățat să porți și să folosești arme de apărare. Aveai impresia falsă că ești mereu în siguranță. Până și eu aveam încredere că așa este.

Te-am învățat însă că oamenii sunt buni. Că trebuie să te comporți frumos. Că dacă cineva este supărat să-l lași în pace că are problemele lui. Iar tu veneai fericită și împlinită că ai ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada, că ai cumpărat de la o bătrânică flori de câmp și ai luat 2 buchete ca să-i umpli sufletul de bucurie, că ai ajutat o femeie neputincioasă să urce în tramvai. Ai ascultat oamenii la nevoie fără să-i condamni, fără să le faci observație și le spuneai numai cuvinte bune”, a scris mama fetei ucise la Craiova, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre