Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii zguduitoare în cazul Alinei, fata ucisă la Mangalia. Familia tinerei întoarce totul pe dos

Detalii zguduitoare în cazul Alinei, fata ucisă la Mangalia. Familia tinerei întoarce totul pe dos
Răsturnare de situație în cazul Alinei, fata ucisă la Mangalia. Sora și fratele tinerei spun tot adevărul.

Se pare că cel care se dădea drept iubitul Alinei, fata ucisă la Mangalia n-ar fi avut nici o legătură cu tânăra.

Sora Alinei, fata ucisă cu sânge rece de cea mai bună prietenă, Loredana, aruncă bomba. Femeia susține că tânărul Casian, care susține că a fost iubitul fetei ucise nu ar fi fost niciodată împreună cu ea.

„Își dorește sa fie vedeta de pe urma dramei pe care noi, familia Alinei, o trăim”

Și nu e prima persoană care spune asta. Sora Alinei menționează că băiatul a declarat așa ceva, pentru că vrea să devină vedetă profitând de situația creată. ”Nu a fost niciodată iubitul ei. Își dorește sa fie vedeta de pe urma dramei pe care noi, familia Alinei, o trăim. Acest Casian a jucat teatru”, a scris sora Alinei pe Facebook.

Alina, fata ucisă cu cinism de cea mai bună prietenă

Casian susține că vroiau să se căsătorească

Sora Alinei vrea să elimine orice urmă de neadevăr, mai ales că presupusul iubit susține cu tărie că cei doi aveau planuri de viitor și își doreau să se căsătorească, ba chiar ar fi fost cumpărate și verighetele. Mai mult, el spune că la început Alina nu ar fi vrut să meargă la mare cu Loredana.

„Eu am insistat, știa ce fel de persoană responsabilă sunt, că am grijă de ea și că o iubesc să meargă cu mine acolo”

”Am ținut legătura, iar în aprilie am venit iar acasă și cam asta a fost. Pe 15 mai am plecat în Luxemburg și eu am insistat, știa ce fel de persoană responsabilă sunt, că am grijă de ea și că o iubesc să meargă cu mine acolo. Ne vedeam mereu când reveneam în țară, fiind plecat mare parte din timp la muncă. Mie mi-a zis că se duce la Mamaia, dar după s-a dus în Mangalia. Totul era frumos între noi”, a spus tânărul, pentru Știrile Kanal D.

Cine e, de fapt, iubitul Alinei

Alina ar fi avut, de fapt, o relație cu Sergiu

Se pare că iubitul oficial al Alinei ar fi fost de fapt un tânăr din Republica Moldova, pe nume Sergiu. Despre care, Casian, spune că a aflat recent. „Am aflat și eu zilele astea că ea era cu altcineva. Noi vorbeam des, ea își dedica tot timpul mie și mi-a spus într-o zi că se duce la ziua unui prieten din Republica Moldova”, a mai spus Casian.

”Toată lumea din Vaslui și din împrejurimi mă știu când eu mă întâlneam cu ei în oraș, Alina era în dreapta mea în mașină. Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă, un lănțișor și o pereche de cercei, toate de aur”, a mai spus Casian. Dar și fratele Alinei contestă vorbele lui Casian: „Am contul ei de Facebook și am văzut că ultima ei conversație a fost în 2021”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre