Simona Ionescu / Redactor Șef

Crima din Mangalia. Loredana a adus mari probleme hotelului în care a ucis-o pe Alina

Crima din Mangalia. Loredana a adus mari probleme hotelului în care a ucis-o pe Alina
Reprezentanții hotelului unde a fost ucisă Alina nu s-au gândit niciodată că vor trece printr-o asemenea situație. Crima din Mangalia a dat totul peste cap.

În hotelul unde a avut loc crima din Mangalia, polițiștii și angajații DPS au început controalele. Iată ce s-a descoperit.

Mai mulți polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa și Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au început controalele la hotelul din Mangalia unde a fost ucisă Alina.

Hotelul a fost luat la puricat

Potrivit informațiilor oferite de ziuaconstanta.ro, inspectorii ITM vor să afle tot ce știu reprezentanții hotelului despre Loredana, fata care a ucis-o pe cea mai bună prietenă. După ce hotelul a fost luat la puricat au început să iasă la suprafață neregulile. 100 de kilograme de carne de pui au fost aruncate și s-au dat amenzi de peste 30.000 de lei.

Alina, fericită alături de colegi

”La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa și Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, au efectuat activități de control la 3 puncte de lucru aparținând unui agent economic din stațiunea Saturn și municipiul Mangalia.

„Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 8/1996, în valoare totală de 30.000 de lei”

În urma neregulilor constatate la două dintre punctele de lucru, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 8/1996, în valoare totală de 30.000 de lei. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la Legea 53/2003, privind Codul Muncii, respectiv infracțiunea de folosirea minorilor pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al acestora.

Constând în aceea că, la data de 8 august a.c., pe timp de noapte, au primit la muncă o minoră, de 17 ani, în condițiile în care legislația muncii interzice desfășurarea de activități lucrative, de către minori, în intervalul orar 22.00 – 06.00”, susțin autoritățile.

Alți 5000 de lei, amendă pentru depășirea capacității de depozitare

Pe de altă parte, hotelul a mai primit o amendă de 5000 de lei pentru depășirea capacității de depoitare. „Totodată, operatorul economic a fost sancționat contravențional, în baza H.G. 857/2011, cu amendă în valoare de 30.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de preparare și prelucrare a alimentelor, și cu amendă în valoare de 5.000 de lei, în baza H.G. 984/2005, pentru depășirea capacității de depozitare.

De asemenea, a fost ridicată, în vederea distrugerii, cantitatea de aproximativ 100 de kilograme de carne de pui. (…)”, au mai spus autoritățile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre