Simona Ionescu / Redactor Șef

Crimă înfiorătoare la Craiova. A omorât-o cu ciocanul, dar nimeni nu a știut timp de un an. Ce a făcut bărbatul e uluitor

Crimă înfiorătoare la Craiova. A omorât-o cu ciocanul, dar nimeni nu a știut timp de un an. Ce a făcut bărbatul e uluitor
Avea 66 de ani și locuia cu fostul soț la Craiova. Femeia lucra mai mult în Italia, așa că nu o deranja să stea pentru puțină vreme cu bărbatul. Dar asta i-a fost fatal...

Un bărbat din Craiova și-a ucis soția, fără ca cineva să afle. Cum s-a descoperit nenorocirea.

A omorât-o cu ciocanul, dar nimeni nu a știut timp de un an. Ce a făcut bărbatul cu fiul femeii

Silvia Albișoru avea 66 de ani și își vedea liniștită de viață. Femeia obișnuia să plece frecvent în Italia să aibă grijă de oameni în vârstă așa că nimănui nu i s-a părut suspect. Nici măcar băiatului său, care timp de un an era convins că vorbește prin mesaje cu propria mamă.

De fapt, cel care îi trimitea mesaje nu era decât ucigașul ei. Fiul Silviei a intrat la bănuieli acum două luni când telefonul mamei sale a început să fie închis. Și atunci, a alertat poliția. Asta după ce vorbise cu toți prietenii din Italia, ba chiar și cu fostul soț. Convins că mama sa e în neregulă, acesta le-a povestit oamenilor legii tot ce a știut.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie în momentul plecării de la domiciliu

„La data de 1 iulie a.c., ora 12.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din comuna Seaca de Câmp, cu privire la faptul că, în luna martie 2021, mama sa Albișoru Silvia, din municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul său cu intenţia de a ajunge în Italia, iar de la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, aproximativ 85 de kg, părul blond, tuns scurt, ochii verzi. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie în momentul plecării de la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, s-a anunțat în comunicat.

„Am tăiat un porc”

După ce au început cercetările polițiștii au aflat că femeia nu a plecat din România. După ce inițial fostul soț a susținut că nu știe ce e cu ea, într-un final, a recunoscut adevărul. A mărturisit că s-au certat și el a omorât-o din greșeală, după ce i-a dat cu ciocanul în cap.

Ulterior bărbatul a transportat cadavrul din Craiova la Şimnicu de Sus unde avea casa părintească. El a chemat cadavrul în mai mult folii și a comandat un taxi, specificând că a tăiat un porc. După ce a dus cadavrul la casa părintească, l-a îngropat. Unchiul bărbatului nu a știut nimic și a rămas fără cuvinte când a aflat adevărul.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor

„Eu şi soţia eram în spital. Noi nu vorbim cu nepotul ăsta al meu. Am auzit că a venit la ţară, ca a săpat pe acolo pe la el prin grădină cu n excavator şi după în locul ăla a pus ceapă. Habar nu am avut că am stat atâta timp cu un cadavru în curte. Când au venit poliţiştii, nu mi-a venit să cred. La vreo 2 metri adâncime era trupul femeii. Au excavat şi şi l-au scos”, a povestit Cristian Călugăru, unchiul bărbatului.  În acest moment, bărbatul a primit un mandat de 30 de zile pentru omor.

Sursă foto: antena3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre