Simona Ionescu / Redactor Șef

Criminala din Mangalia dă dovadă de sadism. A spus lucruri extrem de tulburătoare despre ce vroia să-i facă Alinei

Criminala din Mangalia dă dovadă de sadism. A spus lucruri extrem de tulburătoare despre ce vroia să-i facă Alinei
Noi detalii în legătură cu crima din Mangalia au devenit publice, în timp ce tânăra care și-a ucis prietena se află după gratii.

Chiar dacă a cerut să rămână în arest, criminala din Mangalia dă dovadă de mult sadism. Ea a  spus lucruri extrem de tulburătoare despre cadavrul Alinei. Cazul Alinei Ciobanu, tânăra de 18 ani care a fost ucisă chiar de către prietena sa, a șocat întreaga Românie. Așa cum s-a aflat ulterior, într-un moment de furie, Loredana a decis să scape definitiv de prietena ei. Cele două se aflau împreună pe litoral, unde erau angajate ca și cameriste, la un hotel din stațiunea Saturn.

După ce și-a omorât prietena, Loredana a transportat trupul neînsuflețit al acesteia într-o valiză, într-un parc din Mangalia. A abandonat geanta de voiaj sub o bancă. Apoi a luat un taxi și s-a reîntors la hotel, iar a doua zi a mers la muncă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Criminala din Mangalia dă dovadă de sadism

Mătușa Alinei vorbește despre relația proastă a prietenei nepoatei sale cu mama sa, și faptul că se săturase să fie mereu comparată cu ea. Acesta a declarat că relația dificilă pe care Loredana o are cu mama ei, este unul dintre factorii care au împins-o la crimă. Mama Loredanei i-ar fi dat-o mereu exemplu pe Alina, ca fiind o fată cuminte și silitoare.

Adolescenta care a comis crima din Mangalia suferea pentru că era mereu comparată, de mama sa, cu prietena ei cea cuminte, Alina Ciobanu

„Era certată cu mamă-sa, pentru că ea îi tot spunea „uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa?”. Au apăsat-o sufletește lucrurile astea. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, „să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a declarat mătușa Alinei, scrie vremeanoua.ro.

Loredana este conștientă de gravitatea faptelor sale

De altfel, Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut fapta și a cerut să rămână după gratii. La sfârșitul lunii august, arestul preventiv a fost prelungit. Ea este vizitată constant de mama sa.

„Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani”, a declarat Cristian Ion, avocatul criminalei din Mangalia, conform observatornews.ro.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre