Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Boureanu, distrus după despărțirea de Laura Dincă. Cum își îndulcește amarul

Cristian Boureanu, distrus după despărțirea de Laura Dincă. Cum își îndulcește amarul
De când nu mai este împreună cu Laura Dincă, fostul politician Cristian Boureanu nu-și poate reveni. Ce se întâmplă cu el.

Prietenii încearcă să-l scoată pe Cristian Boureanu din starea în care e, însă acesta suferă enorm.

Cristian Boureanu, distrus după despărțirea de Laura Dincă. Cum își îndulcește amarul

De când Laura Dincă nu mai e lângă el, Cristian Boureanu are doar nopți albe. Recent, jurnaliștii de la Cancan, l-au văzut cum și-a făcut apariția într-un club select din București, în încercarea de a-și schimba starea. Acesta a optat pentru o ținută casual, blugi, tricou și sacou, dar se vedea cu ochiul liber că e extrem de trist. Acolo l-au așteptat cei care îi sunt alături și speră că Boureanu va reuși să-și revină.

De ce s-au despărțit Cristian și Laura

După o relație de șase ani, toată lumea spera să-i vadă în fața altarului pe Cristian Boureanu și Laura Dincă. Din nefericire, nu a fost așa, pentru că fotomodelul n-a mai suportat tratamentul la care a fost supusă și și-a văzut de viața ei. Laura spune că nu s-a pus problema de infidelitate din partea lor, doar că scandalurile se țineau lanț și era mult prea mult pentru ea. În plus, tânăra a fost extrem de clară în explicații și a spus că nu se gândește la împăcare.

„Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea”

“Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori.

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre…ar dacă cei doi se logodiseră, în 2018, și își făceau planuri pentru copii. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună.

Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a spus cu ceva timp în urmă Laura Dincă pentru Fanatik.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre