Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Țânțăreanu: „Nu-mi place să port bijuterii, nici chiloții nu-i suport”

Cristian Țânțăreanu: „Nu-mi place să port bijuterii, nici chiloții nu-i suport”
Nu e un tip romantic, nu a spus niciodată te iubesc, dar are o căsnicie fericită și o avere imensă. Ce mașini tronează în curtea lui Cristian Țânțăreanu.

E un tip modest, care nu a aruncat niciodată cu banii. Care sunt pasiunile milionarului Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu: „Nu-mi place să port bijuterii, nici chiloții nu-i suport”

Afaceristul Cristian Țănțăreanu a făcut deliciul telespectatorilor în emisiunea Cea mai tare din parcare, prezentată de Natalia Mateuț. Milionarul a vorbit în stilu-i caracteristic despre cele patru mașini ale sale, din care trei sunt ale soției. „Nu-mi place să conduc, nu mă interesează mașinile, dar sunt utile. Am intrat în toți stâlpii de la poartă. Aș prefera ca mașina să fie amantă, ca să le schimb mai des”, a mărturisit Țânțăreanu.

„Am cumpărat un Bentley negru, să mă ducă nevastă-mea cu el pe ultimul drum la Bellu”

Cea mai interesantă poveste dintre toate rămâne cea a superbului Bentley, în posesia căruia milionarul a intrat fără să-și dorească. “Am avut odată invitați mai mulți prieteni și un amic de-al fiului meu, care era director, mi-a spus de un Bentley.

 

Când am auzit că mașina e neagră, am spus că trebuie să i-o cumpăr nevesti-mii, să mă ducă pe ultimul drum. Doar n-o să meargă până la cimitirul Bellu cu mașină roșie, că râde lumea.

Cu voaletă, cu mănuși, să pară femeie serioasă, să se vadă că-i pare rău. A doua zi vine fi-miu și îmi aduce cheile. Eu am spus că nu-mi trebuie mașină, dar până la urmă am luat-o. Ne încurcăm cu mașina asta când plecăm la drum, nici eu, nici nevastă-mea nu știm pe ce butoane să apăsăm. În 15 ani, am fost doar de trei ori la mare cu ea”, a mai spus afaceristul.

“Soția mea nu are nici un inel”

Pe de altă parte, Cristian Țânțăreanu nu e pasionat de tablouri sau bijuterii, iar soția sa nu are nici măcar un inel. “Nu am purtat niciodată verighetă, nici eu, nici soția. Nici chiloții nu-i suport. Nu sunt un tip romantic, nu am spus niciodată te iubesc. Nici în căsătorie nu am cerut-o. M-a dus ea”, a mai spus milionarul.

Sursă foto: romania tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre