Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo are Covid-19! Se retrage din cantonament

Cristiano Ronaldo are Covid-19! Se retrage din cantonament
Cristiano Ronaldo se retrage în izolare chiar înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia. Fotbalistul a fost testat pozitiv covid-19!

Cristiano Ronaldo a plecat din cantonament direct în izolare. Starul lui Juventus trebuia să joace în meciul din UEFA Nations League dintre Portugalia și Suedia, dar a fost depistat pozitiv la covid-19.

Cristiano Ronaldo este „bine, fără simptome și izolat”

Ronaldo este „bine, fără simptome și izolat”, conform unei declarații de la Federația Portugheză de Fotbal. Atacantul Juventus, în vârstă de 35 de ani, a jucat pentru Portugalia împotriva Franței în Liga Națiunilor și împotriva Spaniei într-un amical săptămâna trecută.

Fotbalistul va pierde miercuri următorul meci din Liga Națiunilor împotriva Suediei, precum și viitoarele meciuri ale lui Juventus, care includ o confruntare din Serie A cu Crotone și un meci din grupa Ligii Campionilor împotriva Dynamo Kiev.

Fotbaliștii joacă pentru a-și repreznta țara, în ciuda cazurilor de covid-19 în creștere

În ciuda cazurilor în creștere de Covid-19 pe tot globul, mulți fotbaliști și-au părăsit cluburile pentru a juca la meciule internaționale. Cu toate acestea, unele cluburi nu au eliberat fotbaliștii să joace pentru țările lor, inclusiv echipa austriacă RB Salzburg, ai cărei jucători au fost chemați pentru Mali, Camerun, Zambia, Austria și Ungaria.

Ronaldo a jucat în două meciuri cu Juventus până acum în acest sezon: împotriva Sampdoriei și împotriva AS Roma. De asemenea, a înscris de două ori, Portugalia învingând Suedia cu 2-0 în Liga Națiunilor luna trecută.

Unt de usturoi. Gata în 5 minute

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre