Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran a luat o decizie radicală. Vedeta se descurcă foarte greu de când s-a despărțit de iubit

Cristina Cioran a luat o decizie radicală. Vedeta se descurcă foarte greu de când s-a despărțit de iubit
Despărțirea de Alexandru Dobrescu a făcut-o pe Cristina Cioran să-și revizuiască toată viața. Nu e deloc ușor să se descurci cu un copil mic.

Cristina Cioran n-a avut încotro și a trebuit se reorienteze pentru a putea să facă față situației de acum.

Cristina Cioran a luat o decizie radicală. Vedeta se descurcă foarte greu de când s-a despărțit de iubit

Mămică singură, Cristina Cioran a povestit că a fost nevoită să se mute la mama ei, ca să o ajute să se descurce cu copilul. E drept că decizia nu a fost pe placul vedetei, însă singură nu poate să facă față situației din acest moment.

Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația.

„Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună”

În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine. Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună.”, a declarat Cristina Cioran, citată de Wowbiz.

Alex Dobrescu, dezinteresat de propriul copil?

Se pare însă că Alex Dobrescu nu e deloc aproape e copilul său, susține Cristina pentru Libertatea.  „Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea.

Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel”, s-a destăinuit blonda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre