Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran e o mamă fericită. Ne arată și prima poză cu bebelușa

Cristina Cioran e o mamă fericită. Ne arată și prima poză cu bebelușa
Cristina Cioran a fost speriată când a născut prematur. A cerut ajutor divin și al fanilor ei. Uite că bebelușa este acum acasă și zâmbește când aude glasul mamei sau al tatălui.  Prima poză cu bebelușa.

Actrița Cristina Cioran a scăpat de spaină. Fetița ei, născută premature, este acasă și zâmbește când aude glasul părinților. Când a venit pe lume era cât o franzelă și a stat câteva săptămâni la incubator până s-a ”făcut mare”.

Cristina Cioran e o mamă fericită

Cristina Cioran (44 de ani) a născut premature, pe 18 iulie, din pricina unei toxiinfecții alimentare care i-a grăbit travaliul. Fetița ei, Ema, s-a născut sub greutatea normală pentru un bebeluș. De aceea a rămas în spital, în incubator.

La scurt timp după naștere, actrița a postat un mesaj emoționant pe Instagram. „Am avut o entercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse”, declara actrița.

În plină pandemie, Cristina Cioran a luat decizia de a se externa din spital, dar fiica ei a trebuit să mai rămână în incubator pentru a sta sub supravegherea cadrelor medicale.

A fost o perioadă grea pentru o mămică să nu poată ține la pieptul ei bebelușul abia născut. Dar iubitul ei, Alex Dobrescu, mama și sora, îi sunt aproape actriței.

Ema este acasă și este bucuria părinților ei. Cristina Cioran ne o arată și nouă pe bebelușa ei, venită pe lume în pandemie și mai devreme de termen

Bebelușa este acasă

Ema este acasă și este bucuria părinților ei. Cristina Cioran ne o arată și nouă pe bebelușa ei, venită pe lume în pandemie și mai devreme de termen.

„Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul an din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”, a mai spus proaspăta mămică, cu lacrimi în ochi, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre