Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran reacționează după ce tatăl fiicei sale a fost văzut cu noua iubită. „Nu am nevoie de nimic de la el…”

Cristina Cioran reacționează după ce tatăl fiicei sale a fost văzut cu noua iubită. „Nu am nevoie de nimic de la el…”
Nimeni nu se aștepta ca din dragostea aceea mare pe care au afișat-o, Cristina Cioran și Alex Dobrescu vor ajunge în această situație.

Cu puțin timp în urmă a fost cerută în căsătorie de Alex Dobrescu, acum Cristina Cioran și bărbatul și-au spus adio.

Cristina Cioran reacționează după ce tatăl fiicei sale a fost văzut cu noua achiziție. „Nu am nevoie de nimic de la el…”

La scurt timp după ce s-a despărțit de Cristina Cioran, Alex Dobrescu pare lipsit de orice suferință. Nimeni nu știe ce a fost între el și mama fetiței sale, dar pe toată lumea a șocat când bărbatul s-a afișat cu noua parteneră, mai mult, au dat împreună și primul interviu la Xtra Night Show. El a mărturisit că e mai fericit ca niciodată alături de noua femeie din viața sa, ceea ce nu se întâmplă cu fosta sa iubită, pe care o vede în depresie.

„Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut”

”Sunt convins că nu este foarte fericită. Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat”, a spus Alex Dobrescu la Antena Stars.

 

„Mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească”

Contactată de reporterii Spynews, Cristina Cioran a fost cât se poate de elegantă în discuții și a preferat să nu dea detalii legate de relația pe care a avut-o cu Alex.

”Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece”, a spus vedeta. Cât privește creșterea și educația celei mici, Cristina a spus că, după ce Alex va plăti ce are de plătit, vrea să fi lăsată să trăiască liniștită.

”Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă”, a mai spus Cristina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre