Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Ce i-a strigat artista în văzul tuturor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Ce i-a strigat artista în văzul tuturor
Cristina Cioran părea că a rămas în relații bune după despărțirea de Alex Dobrescu, dar nu e deloc așa. Cei doi au început cu scandalurile.

Apele sunt din ce în ce mai agitate între Cristina Cioran și tatăl fiicei sale. Blonda nu poate să treacă peste ce i-a făcut bărbatul și a început să-I facă tot felul de reproșuri. Și nu între patru ochi, ci chiar în fața trecătorilor, fără să-i pese de ce va spune lumea. E drept că au existat și tentative de împăcare, însă Cristina spune că nu vrea nici în ruptul capului să revină într-o relație toxică.

„Te-ai dus cu țăranca aia!”

Recent, Cristina, Alex și un prieten de-al tatălui fetiței sale și-au dat întâlnire. Pentru început totul a decurs ca la carte, dar la un moment dat între blondă și fostul partener de viață au început tot felul de discuții, care s-au terminat cu un scandal în toată regula în plină stradă.

Sursele spun că artista i-ar fi reproșat lui Alex cu cine a petrecut noaptea de Revelion. „Te-ai dus cu țăranca aia!”, ar fi spus Cristina Cioran. Dobrescu a fost însă stăpân pe situație și ar fi dres busuiocul, iar în final, toată lumea, inclusiv micuța Ema au ajuns la un restaurant.

“Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc”

Cei doi s-au despărțit cu doar câteva săptămâni în urmă. O veste șocantă pentru toată lumea, mai ales că însăși Cristina a vorbit despre faptul că a fost cerută în căsătorie și urmează o nuntă.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere.

“Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop”

Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească. Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara.

Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre