Volumele lui Irinel Columbeanu descriu cu lux de amănunte detaliile vieții sale, alături de femeie celebre, în lux și desfătare. Are inserate inclusiv coduri QR care redirecționează cititorul spre segmente video importante. Cum ar fi, de exemplu, botezul fiicei sale, Irina. În strategia de promovare a cărților, Irinel Columbeanu a decis să i le trimită și maestrului Ion Cristoiu, care le-a primit și, cu sinceritatea-i debordantă, a vorbit despre ele într-unul din jurnalele sale video de zilele trecute.
Mesajul lui Columbeanu pentru Cristoiu: „Doar să mai găsească și mielul”
Ion Cristoiu nu și-a ascuns primele gânduri legate de volumele asumate de Irinel Columbeanu. Dincolo de faptul că îl numește „Ionel”, fapt pentru care autorul, Irinel Columbeanu, i-a și răspuns într-o postare pe Instagram, cum că așteaptă „mielul”, Cristoiu a recunoscut că el, de multă vreme nu mai citește autori contemporani.
„Îi am pe Tolstoi, Balzac… de ce să citesc proză de tot felul de tipi de 30 de ani? Nu citesc”, a spus maestrul. Acesta a continuat, surprins că volumele lui Columbeanu sunt unele de memorii, iar după ce le-a răsfoit, a tras o concluzie interesantă.
„A făcut ca Mareșalul Antonescu”
„Noutatea acestor memorii pe care le voi citi și despre care voi face emisiune, este faptul că nu e scris la persoana întâi ci la persoana treia. Deci, domnul Columbeanu își povestește viața cam în stilul în care o făcea Mareșalul Antonescu. Mareșalul Antonescu vorbea la persoana a treia. (…) una e să spui „faceți aia” și alta e să spui: „Mareșalul Antonescu zice să faceți…” Formularea aceasta diminuează mult din cultul personalității.
El nu zice „eu, Ionel Columbeanu m-am născut”, ci „Ionel Columbeanu s-a născut”. Foarte mișto”, a mai spus în intervenția sa, Ion Cristoiu. Care a și anunțat că va citi cele trei volume din Ipocrația de Irinel Columbeanu. Pentru asta va face o pauză din lectura DictionaruluI Islamului, pe care-l citește ca pe un roman: „O sa fac o paranteza si o sa citesc asta”.
Sursa foto: captură YouTube
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook