Simona Ionescu / Redactor Șef

Cruduța a intrat în reparații. Proaspăta mămică vrea să-și păstreze imaginea de femeie fatală

Cruduța a intrat în reparații. Proaspăta mămică vrea să-și păstreze imaginea de femeie fatală
La scurt timp de când a devenit mamă, Daniela Crudu a decis că a venit momentul să treacă pragul medicului estetician.

Cu puțin timp în urmă, ea a postat un video în care le-a arătat fanilor ce intervenții estetice urmează să-și facă.

O perioadă Daniela Crudu n-a fost deloc activă pe rețelele de socializare și toți fanii brunetei au fost speriați. Fosta vedetă tv a ieșit acum și a spus ce s-a întâmplat, iar toată lumea s-a liniștit. Daniela spune că i-a spart contul de instagram, dar a avut mare noroc cu un băiat deștept, care a ajutat-o să-l recupereze și acum e foarte fericită.

„Mi s-a spart contul de instagram, dar am avut norocul să dau de un băiat foarte talentat care m-a ajutat să-mi recuperez contul, așa că vi-l recomand. Bine, sper să nu pățiți asta”, a spus Daniela Crudu, care arată senzațional de când a născut.

E pur și simplu îndrăgostită de micuță

De asemenea, Daniela a postat un alt video cu bebelușul, iar relația dintre ei e pur și simplu fantastică. Vedeta s-a filmat când îi săruta piciorușele fetiței, iar pe fața ei se vedea cât de fericită poate să fie că a primit în dar de la Dumnezeu o asemenea minune.

Ce intervenții estetice își va face Cruduța

Pentru că a trecut un an de când n-a mai intrat în cabinetul medicului estetician, dat fiind faptul că a fost însărcinată, a venit  momentul ca Daniela Crudu să revină la vechile obiceiuri. Ce schimbări urmează să-și facă? „Astăzi am programat să realizăm un slimming pentru că este una dintre procedurile tale preferate”, a spus medicul.

Imediat, vedeta a început să râdă și a amintit și de ce alege o astfel de procedură: „Pentru că eu am așa, un pic fățuca mai rotunjoară pe aici”. Dar a apelat și la botox, pentru că „n-am mai făcut tot așa, de un an”, dar și la o mezzoterapie, pentru a scăpa de cearcănele cauzate, probabil, de nopțile nedormite din ultima perioadă.

Bineînțeles că, influenseriță cum se consideră acum, nu a ratat să-i facă niște publicitate și doamnei doctor. Îi publicăm postarea, ca un cadou pentru bebelușa care i-a schimbat viața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre