Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”

Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”
Bianca Drăgușanu știe întotdeauna ce vrea de la viață, iar când cineva o tratează așa cum merită, nu uită niciodată să-i întoarcă vreun compliment.

Bianca Drăgușanu a avut doar cuvinte de laudă pentru Dana Budeanu. Iată ce a putut să spună blonda despre designer.

Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”

Invitată în cea de-a doua editie a emisiunii „Zig Zag”, difuzată pe canalul de Youtube „theXclusive”,  Bianca Dragușanu a trebuit să joace un joc, unde a fost obligată să spună cu cine și-a dori să stea într-o vacanță în Bali. Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să pronunțe numele lui Gabi Bădălău, blonda a spus că i-ar plăcea să stea alături de Dana Budeanu. Bianca a explicat și care sunt motivele: e puternică, independentă, frumoasă și, mai mult decât atât, nu-i pasă de gura lumii.

„Face istorie femeia asta, crede-mă!”

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăguşanu.

„Singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu”

În trecut, și Dana Budeanu i-a oferit ajutor. Designerul i-a luat partea atunci când cârcotașii au criticat-o pentru relațiile ei eșuate sau au comentat felul în care arată. „Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic.

Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut. Eu am să vă spun un lucru de la început: singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu. Ea este o păpușă Barbie.

Eu am spus de foarte multe ori asta despre ea. Ea asta își dorește să fie. Chiar și din punct de vedere al intervențiilor estetice se îndreaptă către a arăta ca o păpușă perfectă, către un rezultat apropiat de cel al unei păpuși perfecte din cutie. Ea asta face, de dimineață până seara: poze, poziții, talie mică, fundul mare.

Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel, arată artificial pentru că așa vrea să arate și în realitate. În rest, toate vedetele sunt penibile folosind aceste filtre”, a declarat Dana Budeanu în propria emisiune de pe YouTube.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre