Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a ajuns Kate Middleton să defileze în chiloți

Cum a ajuns Kate Middleton să defileze în chiloți
Cartea momentului  care a isterizat Marea Britanie continuă să fie dezvăluită. Noi povești deloc confortabile pentru familia regală ies la iveală. Viața tumultoasă de studentă a lui Kate Middleton, felul în care l-a refuzat pe prinț, defileul de modă în chiloți – iată numai câteva detalii.

Robert Lacey, distinsul istoric al casei regale britanice, continuă dezvăluirile picante în cartea sa. În partea finală a volumului, Lacey prezintă curtarea plină de viață a lui William și Kate, de la vremurile lor fericite universitare până la despărțirea lor traumatizantă în timp ce ea lucra pentru Jigsaw – și modul în care William a decis în cele din urmă că avea nevoie de Kate și de familia ei permanent în viața lui.

Există totuși o întrebare. Cât de întâmplător a fost faptul că Catherine „Kate” Middleton a ajuns la Universitatea din St. Andrews în toamna anului 2001 – exact în același timp cu prințul William? În 2000, mediile sale îi asigurau locul la Universitatea din Edinburgh, prima opțiune a ei și a prietenelor sale. Cazarea celor trei prietene, împreună, era deja rezolvată.

În același timp, aflat în Belize, unde făcea exerciții militare cu gărzile galeze, prințul William a primit vești de bun augur: mediile  îi  asigurau locul la St. Andrews pentru a studia istoria artei.

Răzgândirea lui Kate

Când acest lucru a fost făcut public, a fost pentru prima dată când lumea a auzit de el. Iar Kate s-a răzgândit imediat cu privire la mersul la Edinburgh. Le-a spus Alicei și Emiliei că nu li se va mai alătura până la urmă și a decis să aplice la St. Andrews pentru a studia istoria artei, la fel ca William. Vestea a crescut cu 44% aplicanții feminini la această universitate, venind inclusiv tinere din America. Dar Kate a perseverat.

Marți, 26 martie 2002: dată care a intrat în folclorul regal – a fost momentul în care prințul William a privit-o pentru prima oară pe Kate, care a participat la o defilare de modă îmbrăcată doar în chiloți, sub o rochie de plasă transparentă.

Toată lumea este de acord că totul a început pe acea pasarelă într-un sindicat studențesc scoțian auster și trist. Dar nu a fost așa de simplu, până la căsătorie. Cert e că în vacanțe Kate le-a spus apropiaților că deja l-a întâlnit pe prinț „o dată sau de două ori înainte”.

„Incidentul” salvator

Apoi, în calitate de colegă la micul curs de istorie a artei, s-au văzut în mod clar de o mulțime de ori. Chiar locuiau în aceeași zonă a campusului. Apoi a fost incidentul de la petrecere. William a fost serios agasat de o studentă insistentă. Prințul era politicos, dar nu a putut să scape de ea – până când Kate a apărut de nicăieri în spatele lui și și-a pus brațele în jurul lui William.

„Îmi pare rău”, a spus el, „dar am o prietenă”, iar el și Kate au plecat să chicotească împreună. „Mulțumesc”, i-a spus William lui Kate.

Când William s-a întors la „Sallies” la începutul anului 2002, după vacanța de Crăciun, a invitat-o ​​pe Kate să se alăture acțiunii pe care o pregătea pentru acel septembrie cu colegul vechi Etonian Fergus Boyd și o altă studentă. Nimeni nu face acest tip de ofertă unei persoane pe care nu simte că o cunoaște și în care are încredere.

Cum a ajuns Kate Middleton să defileze în chiloți

Defileul de modă unde Wiliiam a remarcat-o pe Kate aera o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru familiile celor aproape 3.000 de victime ale atacurilor lui Osama bin Laden din 11 septembrie de la New York anul trecut.

Doar cele mai atrăgătoare studente au fost selectate să defileze. În ultimul moment, Kate a aruncat tricotajele groase pe care i se dăduse să le poarte peste o fustă transparentă și, în schimb, a ridicat fusta deasupra sânilor pentru a crea o mini-rochie transparentă, cu sutienul ei negru și chiloții la vedere.

Kate a ajuns „Regina Aga” în casa cu studenți

Nu e de mirare că William a fost impresionat. „Wow, i-a șoptit el lui Fergus Boyd, Kate e fierbinte!”. Chiar în seara aceea, la petrecerea de după, William și Kate au fost văzuți sărutându-se.

Cu siguranță, dragostea a izbucnit la un moment dat în anul în care au împărțit un apartament și s-a intensificat în anul universitar următor când s-au mutat într-o casă romantică lângă faimosul teren de golf St. Andrews.

În Casa Balgove, Kate a devenit Regina Aga, prezidând o gospodărie de trei studenți de sex masculin – și au câștigat repede reputația de a găzdui petreceri de pomină.

La sfârșitul lunii martie 2004, au apărut în cele din urmă știri despre relația cuplului. „Uite, am doar 22 de ani, pentru numele lui Dumnezeu!” William a explodat când a fost întrebat despre planurile sale de căsătorie. „Nu vreau să mă căsătoresc până la 28 de ani sau poate 30 de ani”. În interviuri, el a insistat că nu se poate angaja în căsătorie până la vârsta de 30 de ani.

Cum să pui presiune pe prinț. Refuzi masa de Crăciun cu Regina

Până în 2006, cuplul se întâlnea serios de ani buni de zile. Totuși, când William a invitat-o ​​pe Kate să i se alăture în acel an la Sandringham pentru prânzul tradițional de Crăciun al familiei regale, ea a refuzat.

A fost prima dată când regina a oferit o astfel de invitație unei „prietene” neoficiale, dar Kate și-a asumat propria rupere cu tradiția: va merge la Sandringham în ziua de Crăciun numai când era logodită și avea un inel pe deget. Cu toate acestea, presiunile nu funcționau în cazul lui Wiliam. El  începuse să-și facă griji dacă nu găsise fata potrivită la momentul nepotrivit. William s-a adresat tatălui și bunicii sale pentru îndrumare.

Reginei îi plăcuse foarte mult lui Kate, dar ea i-a spus că nu trebuie să se grăbească să se căsătorească – și tatăl său a sfătuit-o același lucru. În orice caz, William se bucura de viața unui ofițer al armatei, cu tot ce înseamnă asta, inclusiv alcool. Nu degeaba noul său regiment era cunoscut sub numele de „Booze și Royals”.

Despărțirea a durat 10 luni. William deja nu mai putea trăi fără ea

În 2007, a fost văzut la Londra dansând sălbatic în diverse cluburi de noapte și, de asemenea, la Bournemouth, unde una dintre partenerele sale de dans a descris experiența în mod viu. „Are mâini mari, bărbătești”, a relatat Anna Ferreira, o tânără de 18 ani, o brunetă braziliană plină de farmec. Și cu siguranță știe ce să facă cu ele”.

Pe 11 aprilie a acelui an, Kate a primit un telefon în timp ce se afla la serviciu. După o oră era singură.

Guy Pelly s-a dovedit un aliat neașteptat, sfătuind-o în liniște să-i ofere vechiului său prieten ceva spațiu. În curând au fost raportate că „fosta” lui William a fost văzută distrându-se pe circuitul petrecerilor din Londra.

Dar nu a renunțat la prinț. S-a angrenat într-o cauză caritabilă – o cursă de 20 de mile, pe Tamisa, într-un Dragon Boat cu echipaj exclusiv feminin,  pentru a strânge bani pentru ospiciile pentru copii. A fost, fără îndoială, o cauză bună, dar din punctul de vedere al lui Kate, misiunea ei a fost de a transmite un mesaj foarte clar și lumii – și unei anumite persoane.

Persoana respectivă a primit mesajul mai repede decât se aștepta el sau oricine altcineva. William a înțeles unde îi să inima. A reînceput să o sune pe Kate. Apoi, la doar zece săptămâni și jumătate de la despărțire, cuplul a fost văzut sărutându-se și dansând îndeaproape la o petrecere în cazarma prințului din Bovington, Dorset.

Un prieten de-al prințului dezvăluia că „William nu a încetat să plângă după Kate de când s-au despărțit. El continuă să spună că este o fată uimitoare și cel mai bun lucru care i se întâmplă”.

Femeile Middleton din spatele puterii lui Kate

Un model redutabil în viața tinerei Catherine Middleton a fost bunica ei de partea mamei sale, Dorothy Goldsmith, numită cu afecțiune de unii din familia ei sub numele de „Lady Dorothy” – deși nu era aristocrată.

Bunicul ei era miner de cărbune din Durham, tatăl ei tâmplar. Dorothy a părăsit școala devreme pentru a lucra ca asistent de magazin la lanțul de modă Dorothy Perkins – și la doar 18 ani s-a căsătorit cu bunicul lui Kate, Ronald Goldsmith, constructor de 22 de ani. Cuplul s-a stabilit într-un apartament al consiliului din Southall, West London.

În 1955, s-a născut fiica lor, Carole, iar Dorothy a fost atât de încântată de noul ei copil, încât i-au cumpărat micuței Carole „cel mai mare cărucior cu cruce de argint pe care l-ai văzut vreodată”. Astăzi, în 2020, un cărucior Balmoral Silver Cross, completat cu arcuri imense curbate și roți cu spire de sârmă, ajunge la 1.800 de lire sterline.

În 1955 astfel de cărucioare cu cruce de argint erau rare în cartier, și acesta pare să fi fost momentul în care porecla de „Lady Dorothy” a început să fie aplicată doamnei Goldsmith.

„Cu toții am crezut că Dorothy era un pic snobă”, își amintea nepoata lui Ronald, Ann Terry, care la un moment dat lucra lângă ea într-un magazin de bijuterii. „Întotdeauna a vrut să se pună singură într-o lumină mai bună”.

După 12 ani de căsătorie, Dorothy și Ronald au reușit să se mute în prima lor casă adecvată – în Norwood Green.

În ceea ce-l privește pe Carole, ea a părăsit școala de stat locală la 16 ani și a plecat direct să lucreze pentru „Pru” – Compania de asigurări prudențiale din Holborn. Pru și Carole Goldsmith nu s-au înțeles. Nu se văzuse niciodată lucrând într-un birou, așa că i-a cerut tatălui ei să o susțină încă doi ani la școală pentru a obține nivelurile A – economie, literatură engleză, geografie și artă.

Cu doar 18 ani în 1973, Carole a obținut un loc de muncă la British European Airways. Acolo l-a întâlnit pe chipeșul și genialul Michael Middleton, dispecer de zbor.

Cuplul s-a îndrăgostit curând – și „Lady Dorothy” a aprobat-o pe deplin. Michael Middleton, educat în mod privat, era exact genul de soț pe care mama lui Carole spera că îl va prinde fiica ei – fermecător, arătos și plin de clasă: un strămoș îndepărtat al lui Michael era baroneasa Airedale, prezentă la încoronarea regelui George al V-lea din 1911.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Walter Zenga o acuză pe Raluca pentru divorț: „Nu o mai recunosc”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre