„Ceea ce a apărut in ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Ultima fotografie împreună a fost postată de Raluca pe Facebook în 2017

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

Cei doi formau de 17 ani un cuplu, 14 dintre ei fiind de căsătorie. Au împreună doi copii, Walter Jr. și Samira.

Walter și Raluca Zenga s-au cunoscut în anul 2003 pe aeroportul din Milano. 17 ani de iubire s-au spulberat acum, iar problemele lor legate de separare sunt la început.

S-au căsătorit și au doi copii împreună, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani.

 

Familia Zenga s-a mutat de foarte mulți ani în Dubai. Publicul din România însă nu i-a uitat. De multe ori au fost invitați în emisiuni ale televiziunilor din țară, iar postările Ralucăi Zenga apăreau des în presă, mai ales când a început să dezvolte un proiect de călătorii prin lume.

De peste un an, Walter Zenga a semnat un contract ca antrenor în Italia și, până când a izbucnit pandemia a venit să-și viziteze familia în Dubai. De câteva luni, însă, i s-a încheiat contractul în Italia și nu a plecat de acolo chiar în glorie.

Cînd au apărut zvonurile legate de divorțul lor, și Raluca și Walter au încercat să le infirme. Spuneau că zilnic comunică prin canale video pe internet. Cel puțin așa au mărturisit în ultima emisiune televizată în care au apărut în România. Era luna martie, după declanșarea pandemiei, într-o emisiune La Măruță.

Atunci, italianul Zenga, care antrena la Cagliari și Raluca au făcut câteva mărturisiri despre viața de cuplu.

„Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, afectat, Walter Zenga.

Finalul poveștii dintre Raluca și Walter Zenga. Italianul s-a mutat singur în Dubai

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri