Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a făcut mișto Mihai Bobonete de Dani Oțil care NU era Dani Oțil. S-a râs cu lacrimi la „Românii au talent”

Cum a făcut mișto Mihai Bobonete de Dani Oțil care NU era Dani Oțil. S-a râs cu lacrimi la „Românii au talent”
Oricine l-ar vedea pe stradă ar crede fără nici un dubiu că e Dani Oțil. Bărbatul care seamănă foarte mult cu celebrul prezentator e iluzionist.

Andrei Gârjob a apărut pe scena emisiunii Românii au talent ca să le arate tuturor care e talentul cu care a fost înzestrat de Divinitate.

Când jurații l-au văzut, au rămas blocați. Sesizând asemănarea extraordinară cu prezentatorul de la Antena 1, au început și glumele. Pus mereu pe șotii, Bobonete a povestit și ce s-a întâmplat înainte ca Andrei să intre în emisiune. Cei doi s-au ciocnit la toaletă, unde era coadă. Andrei, care avea asupra sa un pachet cu cărți de joc l-a întrebat dacă nu vrea să-i arate un truc.

“Bă, așa prost v-ați dus în cap la Antenă că te-ai apucat de magie?”

„Am crezut că vorbesc cu Dani. I-am și zis: Bă, așa prost v-ați dus în cap la Antenă că te-ai apucat de magie? Mi-a zis că nu-i Dani și si-a ridicat mânecile. Când am văzut tatuajele de pe mâini mi-am dat seama că nu-i Dani”, a povestit Bobonete colegilor jurați și publicului. S-a râs cu lacrimi și asistența din sală a aplaudat momentul.

Mihai Bobonete nu s-a lăsat. După ce Andrei i-a uluit cu primul număr de iluzionism, juratul Pro Tv a zis că face și el o magie. I-a zis lui Andrei să se întoarcă cu spatele la juriu. Apoi, după câteva secunde i-a spus să se întoacă cu fața. „Iată-l pe Dani Oțil!”, a zis Bobonete.

Smiley și Pavel Bartoș au adus-o în discuție și pe Mihaela Rădulescu

Nici Smiley și prietenul Pavel Bartoș nu s-au lăsat mai prejos și au continuat cu înțepăturile, dialogul dintre cei doi fiind savuros. În timp ce Smiley a întrebat „Cum era mă dacă era și Mihaela Rădulescu aici?”, răspunsul lui Bartoș a fost genial. „Îl făcea șnițel! Șnițel îl făcea”, a spus prezentatorul.

„Vă mulțumim amândoi, eu și Dani”

Andrei a fost excepțional pe scenă, iar pentru prestația sa a primit patru de Da, urmând să revină cât mai curând pe scena emisiunii Românii au talent. Simpaticul iluzionist le-a mulțumit juraților și a ținut să dea și o replică pe cinste: „Vă mulțumim amândoi, eu cu Dani”.

Sosia lui Dani Oțil are 34 de ani și este iluzionist la un restaurant, unde îi încântă pe cei prezenți cu magicile sale cărți de joc, dar este invitat și la diverse evenimente private.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre