Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reușit Loredana Groza să-și țină bărbatul acasă, când ea e tot mai des prin cluburi

Cum a reușit Loredana Groza să-și țină bărbatul acasă, când ea e tot mai des prin cluburi
Diva României, Loredana Groza are tot ce-și poate dori o femeie. O carieră fantastică, dar și un bărbat care o adoră.

Când vine vorba de Loredana Groza, toată lumea spune la unison că e fantastică! Artista reușește să se reinventeze tot timpul și să le arate tuturor ce poate să facă o femeie, indiferent de vârstă.

Cum a reușit Loredana Groza să-și țină bărbatul acasă, când ea e tot mai des prin cluburi

A cântat tot ce se poate, de la muzică pop la populară, de la rock la muzică lăutărească, jazz, funk sau punk și succesul a fost mereu de partea ei. E frumoasă, spectaculoasă, dar și soție și o mamă greu de egalat. De 23 de ani, Lori e căsătorită cu Andrei Boncea, un renumit producător de film și relația lor e la fel de minunată ca la început.

Cum reușește Loredana să-și păstreze căsnicia? Ce părerea are soțul când o vede tot mai des în cluburi, făcând gesturi uneori șocante pentru toată România? Blonda a găsit secretul, pe care l-a împărtășit doamnelor și domnișoarelor care vor să aibă un mariaj de invidiat.

Trebuie să-ți controlezi impulsurile astea care de multe ori parca nu vin din tine

“Trebuie să-i înțelegi nevoile celui de lângă tine, iar el pe ale tale. Și să-ți respecte meseria, opțiunea ta de a munci si visele tale. Eu am crezut în visele lui, el crede în visele mele și fac tot posibilul să fie bine. Atât cât pot, că aș putea și mai mult dacă aș avea mai multă înțelepciune.

Dar de multe ori mă găsesc în situații în care zic: „Uite, aici am judecat greșit și trebuia să fac așa, să fiu și mai înțeleaptă.“ De multe ori, „gura bate fundul.“ Te trezești că spui lucruri pe care apoi le regreți. Și îți dai seama că trebuie să-ți controlezi impulsurile astea, care de multe ori parcă nu vin din tine, parcă ies dintr-o altă gură… Eu sunt genul „ce e-n gușă, și-n căpușă».

Trebuie să zic ce gândesc, dar și vorbele astea trebuie să vină dintr-un format sănătos. Soțul meu nu crede în dragoste la prima vedere. Iar el, fiind un tip cu o claritate extraordinară și cu o analiză riguroasă, îmi zice: „Întotdeauna când privești retrospectiv la o chestie emoțională din viață, îți place să o bibilești, să îi dai o aură. Nu, nu ii dau o aura, chiar asa am simtit”, a povestit vedeta.

Când mă privea, Andrei mă paraliza. Era bărbatul!

Loredana spune că s-a simțit alt om de când l-a întâlnit pe Andrei, iar când o privea a simțit că se topește. În momentul în care a luat-o de mână, Loredana a știut că va fi bărbatul vieții ei. “Am simțit așa cum spuneau fetele alea: ceva în stomac. El avea o atitudine total diferită față de orice alt om pe care l-am întâlnit.

Doar mă privea și mă simțeam… nu mai puteam să scot o vorbă. Când mă privea, Andrei mă paraliza, efectiv. A fost ceva atât de profund și atât de serios. Era bărbatul! Nu era așa, „neica-nimeni“. Nici nu știam cum îl cheamă măcar. La ceva timp după întâlnire, am aflat cum îl cheamă, cu ce se ocupă, câți ani are. El întotdeauna mă face să mă simt „safe“.

Îmi dă siguranța aia de care am nevoie, de câte ori am o problemă sau nu înțeleg ceva, cum suntem noi femeile, intram într-o trepidație din asta, ne ambalăm. El întotdeauna știe să mă liniștească. Andrei m-a luat de mână, prima dată, și am plecat cu el de mână. Și de atunci am rămas cu el de mână.  Zău, a fost așa, magic. Când am văzut că m-a luat de mână, am zis: „Gata, asta-i treaba, nu-i mai dau drumul!“, a mărturisit Lori.

Sursă foto: bzi, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre