Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată casa de la țară a lui Florin Cîțu. Aici a copilărit

Cum arată casa de la țară a lui Florin Cîțu. Aici a copilărit
Florin Cîțu a apărut de curând în politică, acum 5 ani, și în scurt timp a ajuns senator, ministru și premier. Însă, opinia publică nu știe cine este cu adevărat prim-ministrul României. Jurnaliștii s-au dus în satul natal ca să afle amănunte.

Casa în care a copilărit Florin Cîțu este oarecum izolată, undeva pe deal. Mai sunt alte trei case pe drumul din pământ din sat. Oamenii de aici se mândresc că l-au cunoscut când era mic și mergea cu vaca la păscut. Au respect pentru bunicii politicianului care au locuit aici toată viața. Ce se știe despre soție.

Casa în care a copilărit Florin Cîțu este oarecum izolată, undeva pe deal

Cum arată casa de la țară a lui Florin Cîțu. Aici a copilărit

Florin Cîțu  (49 de ani) nu a vorbit până acum despre soția sa sau despre un posibil divorț. Într-o prezentare  (CV) din 2003, actualul premier scrie că este căsătorit, dar nu a fost văzut la brațul vreunei doamne. Jurnaliștii au mers în satul natal al premierului, Tulei-Câmpeni, din comuna Golești, județul Vâlcea și au stat de vorbă cu oamenii care îl cunosc.

”Satul Tulei-Câmpeni din comuna Golești se află în județul Vâlcea, pe drumul care leagă Curtea de Argeș de Râmnicu Vâlcea. Satul este înconjurat de dealuri, cu case așezate departe una de alta și cu drumuri greu accesibile. Pe ulița unde este situată casa bunicilor lui Florin Cîțu există în total trei case așezate pe un deal. Drumul este greu de parcurs atât la pas, cât și cu mașina, pentru că nu există asfalt. Vecinii spun că foarte rar văd pe cineva venind în vizită la casa din deal”, scrie WOWbiz.ro.

Florin Cîțu a copilărit la țară

Vecinii își amintesc de copilul Florin Cîțu. „Mamă-sa este născută şi crescută aici, în casa aceea frumoasă pe care aţi văzut-o sus, pe deal. Şi el a copilărit tot aici, cu frate-so. Cât au fost mici, erau mai tot timpul pe aici, cu bunicii, că părinţii lucrau, aveau apartament la oraş, la Vâlcea (Râmnicu Vâlcea – n.r.). I-am crescut pe amândoi ca pe copiii noştri… Florin era un copil cuminte, băiat crescut la ţară. Venea cu vacile lu´ mă-sa mare, pe islaz”, au povestit vecinii bunicilor lui Florin Cîțu.

Ultima oară l-au văzut la înmormântarea mamei. Casa bunicilor este acum a lui Florin Cîțu. „Casa e a lui Cîțu, a lui Florin. I-a făcut mama acte”, a spus un localinic.

Ce spun vecinii despre soția lui Florin Cîțu

Vecinii spun că premierul ar fi fost căsătorit și chiar au văzut-o pe soția acestuia, în urmă cu mai mulți ani. Aceștia susțin că fosta soție a lui Florin Cîțu ar fi nepoata guvernatorului Mugur Isărescu, de la Drăgășani. După cum scriu jurnaliștii, această informație a venit și pe adresa lor de pont WOWbiz.ro din partea unui cititor, care susține că locuiește în zona Olteniei și cunoaște familia premierului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre