Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată misterioasa soră a Princepelui Nicolae

Cum arată misterioasa soră a Princepelui Nicolae
Fostul principe Nicolae este un tătic fericit, chiar dacă familia sa nu au văzut-o pe strănepoata Regelui Mihai. Puțini știu că fostul principe are și o soră, mai mică. Cum arată misterioasa soră.

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, iar acum, la două luni de la nașterea Mariei-Alexandra, familia fostului principe a văzut-o pe bebelușă doar virtual.

Rudele nu au cunoscut-o pe strănepoata Regelui Mihai

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, dar rudele nu au văzut-o încă pe Maria-Alexandra. Pandemia de coronavirus le-a limitat deplasările, astfel că rudele au putut să o admire pe copilă doar virtual: “O parte din familia mea locuiește în Anglia și Statele Unite, suntem deja obișnuiți cu acest mod de comunicare, dar este în mod evident foarte frustrant. Sora mea, în special, este foarte încântată și visează momentul în care poate cumpăra un bilet de avion pentru a o întâlni personal pe Maria-Alexandra”, încheie Nicolae referindu-se la sora lui, Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills, care locuiește în prezent în Marea Britanie.

Sursa foto: facebook

Cum arată misterioasa soră a Princepelui Nicolae

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a împlinit 32 de ani, pe 4 ianuarie, a anunțat Nicolae al României și a felicitat-o de la distanță.

După ce Principele Nicolae al României a fost exclus din linia de succesiune (2015), sora lui mai mică Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a devenit a doua succesoare la tronul României.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills (prima din stânga) a devenit a treia succesoare la tronul României. Foto: Casa Regală

Rolul ei în Casa Regală poate deveni extrem de important, deși pentru români este doar o persoană misterioasă pe care puțini au văzut-o în țara noastră.

Prezențele publice ale prințesei Elisabeta Karina Medforth-Mills se pot număra pe degete. Spre deosebire de fratele ei mult mai vocal, care a ajuns în atenția publică vrând-nevrând cu cancanurile din viața privată, ea a stat mereu în umbra memei sale, Principesa Elena (cea de-a doua fiică a Regelui Mihai).

Prințesa locuiește alături de părinții săi în Anglia, iar România o știe mai mult din povești, pentru că pe-aici a călcat de prea puține ori, și nu cunoaște limba română.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a împlinit 32 de ani

În prezent, ordinea de succesiune la tron și la șefia Casei Regale a României sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a României. ASR Principesa Margareta a României este șeful Casei Regale și Custode al Coroanei României, iar primul succesor este ASR Principesa Elena, cea de-a doua fiică a Regelui Mihai, urmată de fiica ei, Elisabeta-Karina.

Nepoata Regelui Mihai I, Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills s-a născut pe 4 ianuarie 1989. Ea a fost botezată după mătușa regelui Mihai, regina Elisabeta a Greciei, născută Principesă a României, prima fiică a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria a României. Nașa ei de botez a fost cunoscuta scriitoare britanică Catherine Cookson.

Elisabeta-Karina este fiica Principesei Elena a României și a reputatului profesor britanic de geografie Robin Medforth-Mills.


Simona Secrier, în lacrimi la TV. Ce a emoționat-o pe fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre