Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată tortul primit de fetița Elenei Udrea la împlinirea a cinci ani. Adrian Alexandrov nu se uită la bani. Foto

Cum arată tortul primit de fetița Elenei Udrea la împlinirea a cinci ani. Adrian Alexandrov nu se uită la bani. Foto
Chiar dacă nu e aproape de Elena Udrea și suferă enorm, iubitul fostului ministru al Turismului face orice ca micuța Eva să fie fericită. Iată ce tort a primit de ziua ei.

Astăzi, micuța Eva, fetița Elenei Udrea și Adrian Alexandrov a împlinit cinci ani. Tatăl i-a pregătit un tort special.

Sărbătoare mare în familia Elenei Udrea. Fetița ei și a lui Adrian Alexandrov a făcut cinci anișori, iar tatăl i-a făcut o mare surpriză: un tort cu totul deosebit. Desertul așteptat de micuță a fost decorat în nuanțe de alb, galben și roz, în vârf stă la loc de cinste un superb unicorn și nu lipsesc fluturașii.

Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu tortul și Eva, care pare extrem de fericită. Sigur că bucuria ar fi fost deplină, dacă și-ar fi strâns mama în brațe, dar acest lucru nu a fost posibil.

Micuța și-a văzut mama cu două săptămâni în urmă

Eva și Elena Udrea au stat împreună chiar de 8 septembrie, când s-a sărbătorit Nașterea Maicii Domnului, atunci când s-au întâlnit la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova. Nu a fost vorba de o permisie a fostului ministru al Turismului, ci doar de o ieșire organizată de cei de la penitenciar.

Micuța Elenei Udrea a împlinit cinci ani!

Atunci, mai multe mame, printre care și Udrea, au reușit să stea pentru câteva ore alături de copii. „Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment”.

„A rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o”

„Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor.

S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special.”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Antena Stars.

Mesajul Elenei Udrea pentru fetița sa

Și mămica ei i-a transmis fetiței un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor sociale. Elena Udrea i-a cerut acesteia iertare pentru că nu-i este alături.

„La mulți ani, iubirea mea!❤️ La mulți ani, fetița mea minunată!

Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Eva, în fotografia postată de mama ei Elena Udrea, alături de textul emotionant

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!❤️”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre