Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum i-a frânt inima prințul Albert de Monaco soției sale, frumoasa Charlene: a făcut copii cu amantele

Cum i-a frânt inima prințul Albert de Monaco soției sale, frumoasa Charlene: a făcut copii cu amantele
Prințul Albert al II-lea de Monaco e acuzat că a făcut „plăți secrete" către fostele amante și către copiii nelegitimi pe care i-ar fi împărțit cu aceste femei.

Acuzațiile șocante au fost făcute împotriva prințului Albert în această săptămână de către fostul locotenent-șef al monarhului de Monaco, Claude Palmero. Palmero avea și funcția de contabil al monarhului.

Informațiile dezvăluite ar putea fi explicația pentru depresia lungă în care a fost afundată soția prințului Albert, frumoasa Charlene.

Fostul contabil spune cum trimitea prințul bani copiilor nelegitimi

Potrivit Daily Mail, prințul Albert l-a concediat pe Palmero în vara anului trecut, după ce monarhul a fost atacat într-o postare anonimă publicată pe platforma Substack.

„Atunci când apar îndoieli, trebuie să știi cum să schimbi oamenii care te înconjoară pentru a regăsi calea cea bună și pentru a scrie o nouă pagină în istoria ta”, a declarat prințul după ce și-a concediat locotenentul-șef.

Un șir de dezvăluiri care poate explica depresia prin care a trecut soția sa, Charlene de Monaco

Potrivit zvonurilor, Albert ar avea doi copii nelegitimi de dinainte de a se căsători cu prințesa Charlene în 2011.

Credit:PIERRE VILLARD/SIPA/2001271304

Săptămâna aceasta, Palmero a susținut că prințul Albert a plătit în secret milioane de dolari către cel puțin două foste amante și către copiii pe care i-ar fi împărțit în secret cu aceste femei – totul pe la spatele soției sale, prințesa Charlene.

Prințul Albert ar avea încă doi copii, nelegitimi

Potrivit unui interviu pe care Palmero l-a acordat ziarului francez Le Monde, prințul Albert i-a plătit presupusei sale fiice nelegitime – Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 31 de ani – suma uriașă de 86.000 de dolari, la fiecare trei luni. De asemenea, prințul i-ar fi cumpărat fiicei nelegitime un apartament de 3 milioane de dolari în New York.

Palmero a susținut că prințul Albert a avut-o pe Jazmin Grace Grimaldi cu un agent imobiliar american pe nume Tamara Rotolo, cu care s-a angajat într-o relație la începutul anilor 1990.

Între timp, Palmero l-a mai acuzat pe monarhul de Monaco că a plătit o asigurare de răpire și răscumpărare pentru Alexandre Coste – un presupus fiu în vârstă de 20 de ani pe care prințul Albert îl împarte cu o fostă stewardesă pe nume Nicole Coste. Prințul Albert ar fi recunoscut paternitatea lui Alexandre Coste încă din 2005.

Nume de cod: AG

În cadrul unui alt interviu pe care Palmero l-a acordat săptămâna aceasta ziarului francez Libération, fostul subordonat al prințului Albert susține că alteța sa a efectuat presupusele plăți către amante și copiii acestora printr-un cont secret la o bancă franceză, BNP, sub numele „AG” pentru Albert Grimaldi.

Prințul Albert ar fi creat contul secret pentru a face plățile fără ca prințesa Charlene să afle vreodată.

De asemenea, Palmero l-a acuzat pe prințul Albert că a plătit unei femei „o sumă uriașă de bani (n. din fondurile Casei Regale)” pentru a recupera „fotografii compromițătoare” în care era implicat monarhul.

Prințul Albert a negat acuzațiile

„Atacurile pe care domnul Palmero le face împotriva mea, împotriva statului Monaco și a instituțiilor sale arată adevărata sa natură și puținul respect pe care îl are pentru familie și principat”, a declarat prințul.

Tristețea prințesei a fost remarcată de o lume întreagă, de-a lungul timpului. Amantlâcurile soțului său ar putea fi în spatele schimbării dramatice a lui Charlene.

Avocatul Maître Jean-Michel Darrois a negat, de asemenea, acuzațiile bombă ale lui Palmero. Jean-Michel l-a acuzat pe Palmero că „s-a îmbogățit în mod corupt”.

Prințul Albert este fiul regretatului prinț Rainier și al defunctei sale soții, starleta de la Hollywood, Grace Kelly.

Albert a urcat pe tron în 2005, după moartea tatălui său la 81 de ani.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre