Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum îl ține Georgina pe Ronaldo în priză. Arta flirtului e superputerea ei

Cum îl ține Georgina pe Ronaldo în priză. Arta flirtului e superputerea ei
Cuplul, care a stârnit recent zvonuri de căsătorie secretă, se află zilele acestea în vacanță în Franța, pe iahtul lor de lux. O ocazie perfectă pentru Georgina să își etaleze  silueta într-un bikini negru, cu slipi tanga care îi evidențiază formele.

Georgina știe exact cum să îl țină pe Cristiano Ronaldo în priză, practic arta flirtului e superputerea ei, iar asta s-a văzut de-a lungul anilor. Partenera fotbalistului știe cum să îl ațâțe, iar bărbatul nu rămâne indiferent, chiar dacă au trecut ani buni de când au început relația. El a fost surprins atingând-o pe Georgina Rodriguez în mod jucăuș pe fund, în timp ce cuplul se relaxa pe super iahtul lor.

Georgina Rodriguez a avut o atitudine cochetă și incitantă alături de Cristiano Ronaldo, pe iaht, dezvăluie Daily Mail, odată cu fotografiile surprinse cu aceștia.  Modelul în vârstă de 30 de ani a fost surprins atingându-se jucăuș pe fundul său bombat în fața fotbalistului de 39 de ani, care părea fascinat de formele ei, înainte ca acesta să-i întoarcă gestul.

Ronaldo, entuziasmat de formele partenerei sale care știe cum să îl ațâțe (Daily Mail)

Pe de altă parte, Ronaldo și-a etalat abdomenul sculptat, fiind îmbrăcat doar într-un șort de baie cu dungi. Cei doi au discutat în timp ce se bronzau, înainte de a plonja în mare pentru o baie. După înot, Ronaldo s-a răcorit făcând un duș.

Deși se știe că sunt în vacanță cu cei cinci copii ai lor, aceștia nu au fost văzuți pe iaht în momentul schimbului de atingeri tandre, sugerând că cei doi se bucurau de o zi romantică doar ei doi. Ar putea fi chiar o lună de miere, dacă s-ar adeveri zvonurile care spun că s-ar fi căsătorit în secret, mai arată sursa citată.

Superputerea Georginei. Știe cum să îl țină pe Ronaldo în priză

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și au doi copii împreună. Ea este mama vitregă a celorlalți trei copii ai fotbalistului. Chiar dacă sunt un cuplu cu vechime, tânăra își ține bărbatul în priză.

Luna trecută, ei au stârnit speculații când, într-un joc de „Mr. and Mrs.” pe noul canal YouTube al lui Ronaldo, fotbalistul s-a referit la Georgina drept „soția” lui. Ambii păreau, de asemenea, să poarte verighete în videoclip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cuplul însă nu a făcut publică nicio ceremonie de căsătorie și nu a comentat zvonurile. Georgina și Cristiano s-au cunoscut în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări în Madrid. A fost dragoste la prima vedere, printre rafturi, într-un magazin Gucci, în 2016.

 De altfel, ea a recunoscut că întâlnirea întâmplătoare cu Ronaldo a făcut-o să se îndrăgostească imediat, iar sentimentul a fost reciproc. „Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde lucram ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu, ne-am văzut din nou la un alt eveniment al unei mărci. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a declarat vedeta pentru Elle Italia, într-un interviu recent.

De când s-au cunoscut, Georgina l-a urmat pe Ronaldo, câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, din Madrid la Torino, apoi la Manchester și acum la Al Nassr.

De ce vrea Cristiano Ronaldo 7 copii

Fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost imediat preluat de tată și dus înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

În iunie 2017, sportivul și-a surprins fanii cu vestea că a devenit tată de gemeni, Eva și Mateo, prin intermediul unei mame surogat.  Doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil. Fiica lor, Alana, s-a născut în noiembrie același an.

În octombrie 2021, cei doi au dezvăluit că așteptau gemeni, exprimându-și bucuria că „inimile lor sunt pline de dragoste”.

Ronaldo si familia
Ronaldo a afirmat în trecut că dorește să aibă șapte copii (Instagram)

Din păcate, în aprilie 2022, cuplul a dezvăluit că au existat complicații în timpul nașterii și că băiețelul lor a murit în timpul travaliului. Într-o declarație sfâșietoare, ei au transmis că fiica lor, Bella, era singura ființă „care le dădea putere” în acel moment.

Ronaldo a afirmat în trecut că dorește să aibă șapte copii, pentru a se potrivi cu numărul său de pe tricou și cu brandul său de stil de viață CR7.

În prezent, Ronaldo joacă în Arabia Saudită, cu Al-Nassr, și a confirmat în timpul Euro 2024 că acesta va fi ultimul său Campionat European.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre