Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum l-a impresionat Irina pe Irinel Columbeanu în America. Monica Gabor nu l-a primit acasă

Cum l-a impresionat Irina pe Irinel Columbeanu în America. Monica Gabor nu l-a primit acasă
Cinci ani s-a chinuit Irinel Columbeanu să-și vadă copilul și iată că visul i s-a împlinit.

Mr. Pink i-a plătit biletul spre America și fostul milionar de la Izvorani a putut să-și strângă din nou fetița în brațe.

Dacă până acum se zvonea că Monica Gabor l-ar primi pe fostul soț la reședința unde locuiește alături de bogatul chinez, acest lucru nu s-a întâmplat. Irinel Columbeanu a povestit că s-a întâlnit cu fiica sa pe holul hotelului unde a fost cazat și a rămas uimit cât de mare a crescut și cât de frumoasă s-a făcut.

„M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune”

Afaceristul a explicat că a fost extrem de emoționantă întâlnire și el a rămas impresionat când a văzut cât de matur gândește fiica sa. „Întâlnirea a avut loc în holul hotelului unde locuiesc.

Irinel Columbeanu, fericit că și-a revăzut fetița după cinci ani

Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a mărturisit fostul milionar.

„Am apreciat faptul că ea conduce foarte bine”

 

Irina Columbeanu și mama sa Monica Gabor

Irinel a fost extrem de bucuros când a plecat la plimbare cu fiica sa, care a constatat că este un foarte bun șofer, deși e foarte tânără. Dar ca orice tată, acesta i-a recomandat să nu conducă niciodată cu viteză foarte mare, dar i-a dat și alte sfaturi. „Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine.

Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă, și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine. (…) Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață și să le asculte întotdeauna”, a declarat Irinel pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre