Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum le-a dovedit „The Rock” tuturor că mușchii săi nu sunt de plastic

Cum le-a dovedit „The Rock” tuturor că mușchii săi nu sunt de plastic
Dwayne „The Rock” Johnson a dovedit că mușchii lui nu sunt doar pentru spectacol. Actorul a smuls poarta din fața casei sale, pentru a putea ajunge la timp la muncă.

Actorul în vârstă de 48 de ani și pasionatul de fitness a postat o fotografie a porții din fața casei sale, cu o descriere lungă în care explica faptul că o întrerupere a curentului l-a obligat să „ia lucrurile în propriile sale mâini” literalmente, pentru a nu întârzia la filmările „Red Notice”.

A smuls poarta și a aruncat-o pe jos

„Nu este cea mai bună oră a mea, dar un bărbat trebuie să meargă la muncă. Am avut curentul electric întrerupt din cauza furtunilor severe, ceea ce a provocat blocarea porții din față. Am încercat să trec peste sistemul hidraulic pentru a deschide porțile, care funcționează de obicei atunci când curentul se oprește, dar de data aceasta nu a mers”, povestește The Rock.

https://www.instagram.com/p/CFSoqM8FR0T/?igshid=be62w1jm2oc4

Johnson a explicat că cea mai rapidă estimare pe care o putea obține pentru un tehnician care să vină și să repare poarta era de aproximativ 45 de minute.

„În acest moment, știu că am sute de membri ai echipei de producție care așteaptă să vin la muncă, astfel încât să ne putem începe ziua. Așa că am făcut ce trebuia să fac. Am împins, am tras și am rupt complet poarta. Am smuls-o din peretele de cărămidă, am tăiat hidraulica și am aruncat-o pe iarbă”, mai spune actorul.

„Data viitoare voi suna la Uber…”

Vedeta a menționat că echipa sa de securitate a așteptat până la sosirea tehnicienilor care au înlocuit poarta. Într-o serie de postări pe Instagram, „The Rock” a distribuit două videoclipuri în care arăta cum se efectuează reparațiile, precum și daunele pe care le-a făcut, la propria poartă.

https://www.instagram.com/p/CFTftEvlo5s/?igshid=bajhn8jd860o

„Poate că data viitoare voi sări peste gard și voi suna la un Uber. De fapt, nu, nu am să fac asta. Nu există nici o distracție în asta”, a glumit el în descrierea postărilor.

Actorul era nerăbdător să se întoarcă pe platourile filmărilor pentru „Red Notice”, unde joacă alături de Ryan Reynolds. Producția filmului a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19, dar a fost reluată la începutul acestei luni.

Sursă foto: Instagram

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre