Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a înțeles Catinca Roman cu Marius Elisei. Sora Oanei Roman spune tot ce nu s-a știut

Cum s-a înțeles Catinca Roman cu Marius Elisei. Sora Oanei Roman spune tot ce nu s-a știut
Catinca Roman intervine în scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei. Sora vedetei face dezvăluiri importante.

Chiar dacă au existat și momente în care relația nu a fost roz, Catinca Roman îi ia apărarea Oanei. Povestește acum în ce relație a fost cu Marius Elisei.

La Xtra Night Show, Catinca Roman a spus tot ce are pe suflet legat de Marius Elisei. Sora Oanei recunoaște că nu l-a plăcut și a știut că cei doi se vor despărți. Dat fiind faptul că certurile între ei au fost de la începutul relației. În plus, ea crede că Marius a profitat de numele Oanei Roman pentru a deveni cât mai cunoscut.

Oana însă a fost extrem de îndrăgostită și a lăsat mult de la ea, pentru a-și face familia pe care și-a dorit-o nespus. Pe de altă parte, Catinca e de părere că sora sa s-a potrivit foarte bine cu Cornel Păsat, dovadă că au rămas într-o relație frumoasă și acum.

„Nu s-ar fi căsătorit doar de dragul de a se căsători, ea e foarte religioasă”

”Acum e un fel de război. Eu cred că o componentă din dorința lui Marius de a fi împreună a fost și asta, de a deveni cunoscut. Nu mi se pare ceva rău să îți dorești asta. Problema este că trebuie să ai background-ul necesar pentru a deveni cunoscut. Nu s-au potrivit. Mi s-a părut că Oana s-a potrivit foarte bine cu Cornel, au avut o legătură care a rămas până în ziua de azi.

Eu nu am fost încântată. Argumentul Oanei a fost că era îndrăgostită și era foarte entuziasmată. Am văzut cum a fost la nuntă, nu s-ar fi căsătorit doar de dragul de a se căsători, ea e foarte religioasă”, a spus Catinca Roman la Xtra Night Show.

Catinca Roman i-a luat apărarea surorii sale în relația cu Marius Elisei

„Nici ca mentalitate, nici ca principii, nici ca preocupări, absolut nimic, în schimb o ador pe Isa”

Femeie hotărâtă, Catinca recunoaște că nu a avut nicio relație cu Marius Elisei, nici măcar numărul de telefon. Și spune că e exclus ca sora sa să-l fi umilit, pentru că l-a iubit foarte mult. ”De ce nu a plecat? Cred că e o exagerare chestia asta. Eu i-am văzut de foarte multe ori, am fost la ei în casă. Oana e vulcanică, dar de aici până la a umili pe cineva zilnic, e distanță mare. Dacă ar fi fost un troc corect, ar fi mers”.

„De atunci am văzut că lucrurile scârțâie, era un dezechilibru”

Catinca a fost alături de sora ei după ce aceasta a născut.

„Eu în primele luni după ce a născut Oana, am stat mult în casa lor, ea a avut probleme, iar eu stăteam cu cea mică. De atunci am văzut că lucrurile scârțâie, era un dezechilibru. Atunci știam mai puține insight-uri. Am observat anumite lucruri, pe care ei nu le vedeau din interior. Am crezut că e doar o perioadă, mai ales că născuse, nici pentru un bărbat nu e cea mai happy perioadă.

Noi nu eram în niciun fel de relație. Nici nu am avut numărul lui. Nu (nr. Nu l-a agreat) și îmi asum. Nici ca mentalitate, nici ca principii, nici ca preocupări, absolut nimic, în schimb o ador pe Isa”, susține Catinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre