Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum să păstrăm genialitatea și sănătatea copiilor noștri

Cum să păstrăm genialitatea și sănătatea copiilor noștri
Comunitatea AntrepreMAME vă invită la o întâlnire inedită și unică, alături de doctor Cristian Răchitan, unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii, conform presei internaționale. Evenimentul este pentru mamele și viitoarele mame.

Supranumit “medicul vedetelor de la Hollywood”, dar și al românilor de rând, doctorul Cristian Răchitan va fi prezent pe 14 martie 2024, la ora 16.30, Sala I.C. Brătianu din București, pentru o întâlnire deschisă cu mamele și viitoarele mame din România, la conferința “Cum să păstrăm genialitatea copiilor Români”, eveniment organizat de Comunitatea AntrepreMAME și susținut de Sala Dallas.

Intrarea la eveniment este liberă!

Temele de discuție

Timp de trei ore, specialistul va vorbi celor prezenți despre:

·       CUM SĂ PĂSTRĂM GENIALITATEA COPIILOR NOȘTRI, căci ei vin pe lume genii și își pierd această capacitate, sub influența circumstanțelor sociale în primii ani de viață.

·       Cum să transmitem copiilor noștri energia creatoare și regenerantă.

·       Cum să îi ferim, în măsura în care ține de noi – mamele, de boli, începând cu primele zile de viață.

·       Sfaturi pentru mamele singure, care își cresc copiii încercând să suplinească și rolul tatălui.

·       Care sunt oportunitățile noastre, ca mame românce, de a ne crește copiii curat și echilibrat și de a-i ajuta să-și identifice și să își implinească destinul.

·       Cum putem preîntâmpina bolile ereditare la noul născut.

·       Cum să ne recăpătăm forma optimă fizică și psihică, după naștere.

Pregătire pentru a deveni mame

Iar pentru viitoarele mame, dacă vor fi prezente la eveniment, domnul doctor va avea un discurs despre pregătirea concepției și a sarcinii, dar și despre perioada grea, care precedă nașterea și în care trecerea de la statutul de femeie la cel de mamă poate avea impact asupra copilului (cum diminuăm trauma fizică, provoată de naștere).

“Este necesar să punem la dispoziția mamelor din România informație variată și utilă despre cum pot atinge armonia dintre rolurile pe care le îndeplinesc zi de zi: cel principal, de mamă, și cele femeie, soție sau parteneră, angajat sau antreprenor (nu mai puțin importante). Ca mame, universul se învârte în jurul copiilor noștri, cărora ne dorim să le oferim totul. Suntem o forță în lumea lor și este necesar să conștientizăm acest lucru, mai ales dacă vom avea uneltele necesare. Iar aceste unelte sunt date de informație!

Prin comunitatea AntrepreMAME, pe care am fondat-o în urmă cu doi ani, îmi doresc să facilitez, pentru cât mai multe mame și viitoare mame, accesul la informație utilă, valoroasă, ușor de aplicat”, a precizat Mădălina Roman, fondator AntrepreMAME. 

Date despre conferință

Dacă ești mamă sau viitoare mamă și dorești să afli informații unice din partea unuia dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii – Dr. Cristian Răchitan, prezent în România pentru un turneu de conferințe pe tema sănătății, vă așteptăm la evenimentul organizat de Comunitatea AntrepreMAME care este, în același timp, și prima conferință dedicată exclusiv mamelor și viitoarelor mame din România, susținută de dl. doctor.

Data: 14 martie 2024

Ora: 16.30

Locație: sala I.C. Brătianu (str. Biserica Amzei nr. 5-7)

Acces: INTRARE LIBERĂ, pe bază de rezervare loc.

Specificații: locuri limitate în sală.

(Comunicat de presă primit la redacție)

Foto: Arhiva RV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre