Simona Ionescu / Redactor Șef

Tânărul care a ratat divorțul celebrei sale mame. E plecat să facă bani

Tânărul care a ratat divorțul celebrei sale mame. E plecat să facă bani
Daniela Nane una din actrițele foarte apreciate de public, o frumusețe aparte. Despre ea se știe că a fost câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România și prima participantă din partea țării noastre la concursul Miss Universe. A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, apoi cu fostul ministru de externe Adrian Cioroianu, cu care a încheiat mariajul recent, într-un mod cât se poate de discret.

În timp ce mama sa celebră divorța de al doilea soț, fiul Danielei Nane i-a fost alături de la distanță. Tânărul în vârstă de 23 de ani, rod al iubirii actriței cu primul ei soț, patronul firmei Cibela, trăiește în străinătate. Absolvent de  Administrarea Afacerilor în limbi străine din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE),  Codrin Nane Popa, a ales să plece din țară și să facă bani.

Deși este foarte tânăr, Codrin se bucură de succes pe plan profesional. Încă de când era copil a dovedit că a moștenit din plin talentul părinților săi. Tânărul a practicat scrimă, înot și atletism.

Daniela Nane a divorțat dicret de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu (Sursa foto: Facebook)

În plus, a jucat în filmul „Micul pianist”, în care a avut rolul principal. Apoi l-au tentat altele. Daniela Nane spunea despre fiul ei că e „talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. Codrin e un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii”.

Fiul Danielei Nane a plecat din țară să facă bani

Potrivit profilului său de pe LinkedIn, Codrin s-a mutat în Dubai. El a activat ca și  consultant pe fonduri europene la o companie privată, ulterior primind un post de Junior Business Analyst la o bancă. Din decembrie 2021, tânărul este freelancer în externalizarea serviciilor. „Din 2021 am facilitat externalizarea proiectelor de dezvoltare software, conectând atât clienți locali, cât și internaționali, cu profesioniști români”, detaliază fiul Danielei Nane pe profilul său de pe LinkedIn.

Codrin Popa Nane are o relație foarte apropiată de mama sa

Altfel, tânărul a învățat discreția de la mama sa, astfel că viața sa privată este necunoscută lumii, fiind împărtășită doar cu familia și prietenii foarte apropiați. Plecat din țară, el a ratat divorțul celebrei sale mame de Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale și fost ministru de Externe.

Poveste de dragoste cu un tenor cu 23 de ani mai tânăr

Recent, Daniela Nane a dezvăluit că este din nou o femeie singură. Ea a anunțat că a divorțat de fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu. Anunțul a venit după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr tenor. „Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum”, a scris, recent, actrița pe pagina sa de Facebook. În presă au apărut și imagini cu ea și tenorul Octavian Ene sărutându-se.

Daniela Nane a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit, care e cu 23 de ani mai tânăr (Sursa foto; Media FLUX)

Daniela Nane și Octavian Ene sunt și colegi de muncă, ambii fiind angajați la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde actrița este director artistic, iar iubitul ei tenor. Conform informațiilor apărute în spațiul public bărbatul este cu șase ani mai mare decât fiul actriței.

El a absolvit Liceul „Gheoghe Șincai” din Capitală, apoi a devenit student al Universității Naționale de Muzică București, unde a studiat canto, iar actualmente este doctorand, după ce a obținut un master în regie și film. Tânărul, care a cochetat și cu actoria, obținând roluri la Teatrul Național București, a fost implicat într-o relație alături de balerina Carmen Mărgărit, care este și ea angajata Teatrului Muzical Ambasadorii.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre