Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum să transformați o casă în acasă. Sfaturi de mare ajutor

Cum să transformați o casă în acasă. Sfaturi de mare ajutor
V-ați mutat în casă nouă și simțiți nevoia unei schimbări majore? Fiți extem de atenți, pentru că puteți face greșeli mari în decorarea casei.

Se spune că nici măcar designerii nu respectă toate regulile pentru decorarea casei. Creativitatea trebuie să-și spună cuvântul.

Cum să transformați o casă în acasă. Sfaturi de mare ajutor

Tocmai v-ați mutat în casă nouă și vreți să puneți câteva tablouri ca să-i dați o față nouă? Un tablou elegant e oricând binevenit, dar nu mai mult. Pe de altă parte, e foarte important, spun specialiștii, pentru ca orice cameră să fie aerisită, așa că lăsați spațiile cât mai libere.

Fără mese mari în mijlocul camerei

Vă place mobila masivă și vă doriți o canapea imensă sau un colțar? Puteți să o achiziționați, doar dacă aveți o casă mare. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că mesele mari așezate în mijlocul camerei ocupă mult loc și nu se mai poartă. Ideal ar fi să alegeți o măsuță joasă și o canapea extensibilă.

Atenție sporită la covoare

Pe de altă parte, specialiștii vă recomandă atenție sporită când alegeți nuanța vopselei pentru pereți, cea a covorului, a canapelei și a draperiilor. E important să combinați culorile și astfel veți avea o cameră care nu va fi deloc plictisitoare.

Covoarele tradiționale nu fac niciodată casă bună cu modernismul

Sub nici o formă, nu aveți voie să puneți alături o mobilă clasică și un birou cu design modern. De asemenea, un covor tradițional nu face niciodată casă bună cu aparatura de ultimă generație. Pentru dormitor sunt foarte utile draperiile din materiale bogate, care totdeauna vor creea o atmosferă potrivită pentru somn.

Cum decorați bucătăria

Bucătăria este locul în care vă mișcați cel mai mult, de aceea nu aveți nevoie de lucruri de care să vă împiedicați. Pentru a avea scaune cât mai confortabile, alegeți perne în culori vesele. Puteți să decorați un perete liber cu o tablă de scris, unde puteți nota mesaje drăguțe. Pentru o atmosferă frumoasă în balcon, înlocuiți corpurile clasice de iluminat cu ghirlande luminoase.

Sursă foto: art gift, puneincui

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre