Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se realizează testul pe care l-a făcut Delia pentru a afla detalii despre viitorul ei copil. Îl poate face oricine

Cum se realizează testul pe care l-a făcut Delia pentru a afla detalii despre viitorul ei copil. Îl poate face oricine
Multă vreme Delia a evitat să vorbească despre maternitate, însă cum a trecut de 40 de ani, și-a schimbat opțiunea. Vrea copil!

Delia e pusă pe treabă și parcă mai hotărâtă ca niciodată să aibă un moștenitor. Și a fost extrem de curioasă să vadă dacă va fi fetiță sau băiețel.

Cum se realizează testul pe care l-a făcut Delia pentru a afla detalii despre viitorul ei copil. Îl poate face oricine

Recent, Delia și-a surprins fanii atunci când a mărturisit că urmează să aibă o fetiță. Încă nu e însărcinată, însă a fost curioasă să vadă ce-i va rezerva viitorul, așa că a făcut testul inelului când se afla la un salon de înfrumusețare? Cum se realizează acest test? Foarte simplu și poate fi folosit de orice femeie.

Potrivit unei tradiții vechi, trebuie să legați un inel de o ață, apoi puneți totul deasupra palmei. Dacă inelul se învârte, atunci veți avea o fetiță, iar dacă se va duce de la stânga la dreapta, e sigur că veți aduce pe lume un băiat. Când Delia a aflat că e posibil să devină mămică de fetiță, a sărit în sus de bucurie.

 

„Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?”

Nimic mai frumos, însă există o problemă la mijloc, de care Delia nu a amintit niciodată, însă Gina Matache, mama ei, a dat-o de gol. Se pare că artista are ceva probleme cu sănătatea și nu poate rămâne însărcinată. „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate.

Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a declarat Gina Matache în emisiunea „Răi da’ buni”, pe Antena Stars. Să se fi întâmplat oare o minune și artista ne va da vestea cea mare?

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre