Simona Ionescu / Redactor Șef

De senzație! Cum și-a intrat în rol actrița care o joacă pe Prințesa Diana, în noul sezon „The Crown”

De senzație! Cum și-a intrat în rol actrița care o joacă pe Prințesa Diana, în noul sezon „The Crown”
Prințesa Diana, interpretata de Emma Corrin în noul sezon „The Crown”, este magnifică. Aprecierea îi aparține unui celebru cronicar de la Daily Mail.

Baz Bamigboye aruncă o primă privire asupra noului sezon „uluitor” din „The Crown” – serialul despre casa regală britanică produs de Netflix.

Gândiți-vă la Claire Foy, Vanessa Kirby și Matt Smith, interpretand rolurile tinerei regine, prințesei Margaret și respectiv al prințul Philip, în primele două sezoane. Apoi intră în scenă Olivia Colman, Helena Bonham Carter și Tobias Menzies, care erau deja nume premiate când au preluat aceleași roluri. „Dar Emma Corrin și Josh O’Connor, în rolurile Prințesei Diana și al Prințului Charles în cel de-al patrulea sezon, sunt remarcabili”, arată celebrul cronicar.

Copilăria Dianei, obiect de studiu pentru serial

Peter Morgan, creatorul dramei Netflix, a organizat o proiecție privată pentru câțiva oameni care o cunoșteau bine pe Diana, și care, după ce au văzut filmările „au spus că este pentru prima dată când cineva reușește o copie aproape fidelă a realului. Cred că, într-un fel, Emma are asta în ADN-ul ei”.

Pentru acest sezon, copilăria Dianei i-a oferit câteva indicii despre cum să o portretizeze, a mai spus Morgan.  De asemenea, a menționat că Diana a vorbit într-un documentar despre cum își amintea că se afla în căruciorul ei și despre cum acest lucru a făcut-o să se simtă incredibil de singură.

Actrița Emma Corrin, care a studiat psihologia copilului ca parte a cursului de licență la St. John’s College, a numit amintirile căruciorului „comportamentul de manual al copilăriei care afectează modul în care se formează relațiile”. Ea a spus: „M-am gândit, asta înseamnă că a văzut în Charles un prinț fermecător. Acea persoană care ar fi protectorul ei.  Din păcate pentru Diana, Charles căuta același lucru”.

Corrin și O’Connor sunt explozivi împreună

Cu adevărat uimitor în film este capacitatea Emmei Corrin de a surprinde nu doar turbulența interioară a Dianei, ci și felul ei de a fi, amuzant și debordant.

Corrin a fost crescută în Sevenoaks, Kent.  Tatăl ei, Christopher, este om de afaceri. Privind în retrospectivă, se pare că o carieră de actorie a fost întotdeauna iminentă. Tânăra actriță își amintește că a confecționat o plută din mobilierul de sufragerie într-o zi ploioasă pentru că „eram sigură că ne vom inunda și va trebui să construiesc o plută și să navigăm departe”. Ea mai spune că îi plăcea să creeze lumi în care să se ascundă.

Atunci când a obținut rolul Dianei, Emma Corrin a fost luată sub protecție de Helena Bonham Carter (incredibila interpretă a Prințesei Margaret). „M-a luat sub aripa ei”, afirmă Corrin. Cele două locuiesc în același cartier din Londra.  „Adesea ne vedem la ceai. M-a ajutat să realizez că singurele persoane care ar trebui să conteze cu adevărat pentru tine sunt cele care sunt cele mai apropiate de tine”.

În noul sezon există scene extraordinare și între Regina Elisabeta și Diana. „Oamenii vor avea propriile păreri, dar am fost țintuit locului când am devorat sezonul de zece ore”, a mai dezvăluit celebrul cronicar. Sezonul al patrulea din „The Crown” va fi difuzat pe Netflix începând cu data de 15 noiembrie.

Sursa foto: Daily Mail / Netflix, Instagram

Florin Pastramă a ajuns pe mâna poliției. Ce prostie a mai făcut de data asta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre