Fiicele și fiul lui Gabi Luncă și-au înmormântat mama cu mare fast, dar vor să facă ceva neașteptat pentru aceasta.
Cum va arăta mormântul lui Gabi Luncă. Nimeni n-a mai făcut așa ceva
Cu doar patru luni în urmă, întreaga Românie plângea. Marea cântăreață a muzicii lăutărești, Gabi Luncă a plecat dintre noi. Aceasta a fost răpusă de coronavirus, după ce reușise să învingă chiar și cancerul. Artista a fost înmormântată cu mare fast în cimitirul din Dămăroaia, unde aceasta a dorit să doarmă întru eternitate.
Copiii acesteia vor acum să ridice un monument cum nu s-a mai întâlnit. Aceștia au adus și osemintele tatălui lor, artistul Ion Onoriu, așa cum a vrut Gabi Luncă, dar se lovesc de o mare problemă. Constructorul monumentului este bolnav tot de coronavirus, fiind internat în spital cu o formă gravă.
„Am comandat o băncuţă, o fântână, dar şi o carte din granit în loc de cruce şi pe jos vor fi clape de pian”
“Cel care trebuia să-i facă mormântul mamei s-a îmbolnăvit de o formă gravă de Covid! Este în spital! Sperăm să-şi revină cât mai repede, pentru că noi am dat deja toţi banii! Vrem să facem un mormânt de care părinţii mei ar fi mândri. Am comandat o băncuţă, o fântână, dar şi o carte din granit în loc de cruce şi pe jos vor fi clape de pian”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click, Rebeca Onoriu.
În anul 2002 a fost nominalizată la Premiul „The Listeners Award”, acordat la categoria World Music
Gabi Luncă, o valoare a muzicii românești a început să cânte de la vârsta de 17 ani, perioadă în care era angajată la Orchestra Flacăra Prahovei din Ploiești. Doi ani mai târziu a înregistrat la Casa de discuri Electrecord primul său album, cu melodia de rezistanță „Dă-mi drumul nevastă-n casă”.
Din 1993 marea cântăreață nu a mai interpretat decât la slujbele Bisericii Penticostale din București. În anul 2002, Gabi Luncă a fost nominalizată la Premiul „The Listeners Award”, acordat la categoria World Music.
Sursă foto: kanal D
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook