Simona Ionescu / Redactor Șef

Cumpenele cumplite prin care a trecut Minerva: „Mă vedeam un om cu handicap pentru tot restul vieții”

Cumpenele cumplite prin care a trecut Minerva: „Mă vedeam un om cu handicap pentru tot restul vieții”
Este unul dintre cei mai apreciați specialiști și niciodată nu a greșit când a făcut o predicție. Dar nimeni nu a știut ce se ascunde în sufletul Minervei.

Înainte de operație, astrologul a trecut prin situații critice. Apogeul a fost atunci când medicii i-au spus ce se va putea întâmpla după intervenția chirurgicală.

Dumnezeu o iubește și i-a demonstrat și recent, când Minerva a fost obligată să-și facă o operație periculoasă. Femeie puternică, a ținut totul în ea și nimeni nu a știut ce se întâmplă. Acum însă, când situația este sub control, astrologul a răsuflat ușurată și a putut să vorbească despre momentele cumplite prin care a trecut. Operația a decurs cu bine, a urmat o perioadă lungă de recuperare, iar Minerva se poate deplasa normal.

Minerva, în spital, după operație

„O după-amiază întreagă am plâns în camera de spital”

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă. Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul. Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns în camera de spital.

Nu reușeam să depășeșc momentul și mă vedeam doar în postura de om cu handicap pentru tot restul vieții. Fiindcă acolo, la șold, mi s-a introdus o bucată de titan și exista pericolul să nu mă împac cu asta!”, a declarat astrologul pentru Cancan.

Viața n-a fost deloc ușoară cu celebrul astrolog

Poveste de viață desprinsă din filme

Diagnosticată cu leucemie la vârsta de nouă ani, Minerva a suferit enorm. După câțiva ani a aflat că nu aceasta era boala de care suferea, ci o altă boală de sânge. Și n-a fost singura palmă pe care viața i-a dat-o, dar a reușit întotdeauna să fie puternică și să nu se lasă pradă durerii. E convinsă că și ascendentul pe care îl are în Capricorn o face să fie mereu învingătoare.

A intrat la Institutul de Artă Teatrală a 11-a oară

”Mi-am dorit întotdeauna să fac Institutul de Artă Teatrală, unde am intrat abia a 11-a oară. Am dat până am reușit, deși sunt Vărsător. Se spune că Vărsătorii nu sunt perseverenți. Nu-i adevărat, sunt. Poate că aici a intrat în joc și ascendentul, care este Capricorn.

Acesta mi-a dat încăpățânarea și tenacitatea de a merge mai departe. M-am lovit de foarte multe lucruri în viață, dar întotdeauna planeta Saturn mie mi-a purtat noroc, m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată când am fost doborâtă. Mi-am dat seama că n-am să profesez nici ca regizor, nici ca om de teatru, deși îmi era foarte dragă Mihaela Tonitza Iordache, care era la Teatrologie. Colac peste pupăză, în anii 90 am intrat în presă”, a spus Minerva cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre