Simona Ionescu / Redactor Șef

Cunoscut cântăreț de la noi, prins din nou drogat! De data asta, DrugTest-ul a indicat cocaina

Cunoscut cântăreț de la noi, prins din nou drogat! De data asta, DrugTest-ul a indicat cocaina
În ultimele luni mai multe vedete autohtone au avut probleme cu drogurile sau alcoolul, fiind depistate în trafic, de polițiști.

Un cunoscut cântăreț a fost prinsă din nou sub influența substanțelor interzise la volan. Este vorba de Guess Who, celebrul cântăreț de hip-hop. Guess Who ar fi fost prins drogat, la volanul bolidului său după ce a fost oprit de oamenii legii în trafic, pentru un control de rutină, miercuri, pe străzile din Capitală.

Polițiștii de la Circulație l-au testat cu aparatul DrugTest, iar conform unor surse menționate de presă, acesta ar fi indicat rezultat pozitiv la cocaină. Ulterior, artistul a fost dus la sediul INML, pentru prelevarea de probe biologice în vederea unor analize concludente.

DrugTest-ul a indicat cocaina

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Guess Who este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de hip-hol de la noi (Sursa foto: captură video YouTube)

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un  dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări  IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Cine este Guess Who

În vârstă de 37 de ani, Laurențiu Mocanu, după cum se numește artistul în actele de identitate, este unul dintre cei mai apreciați artiști din sfera hip-hop. În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.

De altfel, Guess Who  a fost considerat  unul din „copiii teribili” ai generatiei hip-hop care a evoluat sub „aripa” trupei Parazitii. A debutat în 2001, și a avut colaborări cu cele mai mari nume din hip-hopul românesc, pe nu mai puțin de 12 albume.

Din păcate, comportamentul artistului a devenit în timp din ce în ce mai agresiv, și a condus la un divorț și o despărțire cu scandal de o fostă iubită.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre