Simona Ionescu / Redactor Șef

Cunoscut om de afaceri și patron de ziar s-a spânzurat. Ce le-a spus copiilor

Cunoscut om de afaceri și patron de ziar s-a spânzurat. Ce le-a spus copiilor
A lăsat un mesaj de adio și s-a spânzurat. Un cunoscut om de afaceri din Bistrița și-a pus capăt zilelor după ce a lăsat o notă de adio copiilor săi, minori. El a fost găsit în apropierea locuinței pe care o deținea în Capitală.

Înainte de a comite gestul cumplit, bărbatul a lasat un mesaj de adio pentru cei trei copiii ai săi, pe o rețea de socializare: „Viața e frumoasă, dar pentru mine… În special pentru Ema, Andreas și Elsa! Vă iubesc mult de tot!“. Este vorba de Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, personaj important din PRM ( și fost şef al Serviciului de Paşapoarte Bistriţa-Năsăud înainte de 1989).

Potrivit apropiaților, bărbatul ar fi fost la a doua tentativă în ultimele 24 de ore, scrie Playtech.ro. bărbatul ar fi încercat să își curme viața făcând, intenționat, un accident cu mașina, căruia, însă, i-a supraviețuit. Mihai Elian Ulsamer s-a spânzurat de una din schelele de la casa sa din București, unde a fost găsit aproape de miezul nopții, acum două zile.

Se spune că motivul care l-a determinat să recurgă la sinucidere ar fi fost de ordin personal. Asta după ce, cu șase ani în urmă, omul de afaceri s-a confruntat și cu alte probleme, legate de afaceri. În prezent, acesta conducea mai multe afaceri atât în Bistrița, cât și în București).


Șopârlă cu mâini de om, filmată. Oamenii cred că e extraterestră

Show must go on! Fosta soție a lui Johnny Depp s-a reorientat


Cu foarte puțin timp înainte să își ia viața, bărbatul a lăsat o notă de adio pe o rețea de socializare. Același mesaj cu „Viața este frumoasă!” l-a postat și ăn luna aprilie. Cu o zi mai devreme, a postat pe Facebook și melodiile „Nu mă uita” (Ioana Ignat) și „Lacrimile” (Jo), ceea ce i-a determinat pe toți cunoscuții să deducă faptul că acesta își planifica „plecare” de ceva vreme, fiind cu adevărat hotărât în privința deciziei pe care a luat-o. Motto-ul său era un citat din Mark Twain: ”Înainte să ajungi departe trebuie să începi”.

Printre altele, Mihail Elian Ulsamer Belei a condus, în orașul său natal, mai multe firme dintre care Ulsamer Canarias SRL (restaurante, intrată în faliment din 2009) și SC Awa Office SRL care deținea agenția de publicitate Awa Design. De asemenea, el a înființat și  și ziarul online Bistrița24.ro, în care l-a avut partener pe tatăl său, Mihai Belei.

Sursa foto: Facebook / Mihai Elian

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre